Frigul s-a instalat deja si singurul gand care ne mai incalzeste este venirea lui Mos Craciun. Stim ca pentru a gasi cadoul perfect pentru cei dragi avem nevoie in primul rand de timp si rabdare, asa ca am pornit in locul vostru in cautarea de cadouri online pentru Craciun. De ce online? Pentru ca e cel mai simplu, comod si la indemana. Numai cand va ganditi la aglomeratia din magazine si cate drumuri ajungeti sa faceti pana la urma, gandul ca puteti comanda de acasa cadouri pentru Craciun ar trebui sa va aduca un zambet de usurare.

Iata si mixul perfect pe care l-am gasit. Este vorba despre magazelo.ro – magazin online cu o sumedenie de idei pentru cadouri si decoratiuni pentru sarbatori, printre foarte practicele ustensile de bucatarie, accesorii de depozitare si de gradinarit care-si gasesc rostul pe tot parcursul anului.

Ziceam de cadouri pentru sarbatori. Ei bine, daca e vorba de cadouri pentru barbati, va putem sugera o forma pentru pahare de gheata, din care-si pot servi cu mai multa placere bautura rece, sau un pix in forma de tigara care va starni zambetul tuturor. Daca nu sunteti in cautare de cadouri haioase si aveti nevoie de ceva mai serios, pentru un sef sau un tata, nu veti da gres alegand un suport din piele ecologica pentru sticle de vin.

Fiind un magazin cu multe produse de bucatarie, va fi cel mai usor sa alegeti cadouri pentru mame. Daca vreti totusi ceva deosebit, care sa nu-i aminteasca de treburile casnice, orientati-va spre ceva decorativ, cum sunt suporturile de lumanari sau statuetele. Pentru iubita, o cana in forma de inima ii va aminti mereu de voi la cafeaua de dimineata, iar un trandafir de sticla luminos care-si schimba culoarea o va impresiona cu siguranta.

Nu trebuie sa uitam totusi ca esenta lui Mos Craciun e aceea ca aduce cadouri pentru copii. Cum masinute si papusi se gasesc mai peste tot, anul asta puteti incerca ceva nou – fie jucarii educative cu litere, cifre sau sub forma de puzzle, fie articole personalizate cu numele copilului: pijamale, ursuleti, pernute.

Daca vreti sa fiti cu adevarat in ton cu atmosfera de sarbatoare, pe langa cadourile pentru cei dragi, optati si pentru decoratiuni de Craciun cu ingerasi, fulgi si stelute luminoase. In plus, pentru masa de sarbatori veti gasi articole speciale pentru servirea mesei si decorarea scaunelor pentru invitati.

Decoratiuni pentru buget mic si impact considerabil 

Sfarsitul fiecarui an este impodobit de Sarbatoarea Craciunului. Asa cum noi impodobim bradul, ea ne impodobeste sufletele cu luminite, culori stralucitoare, ghirlande, miros de brad si scortisoara.

Pentru fiecare dintre noi bucuria este diferita si se manifesta la fel chiar si in stilul de amenajare al casei pentru sarbatori. Cu timpul, bradului clasic care intrupa sufletul Craciunului i s-au alaturat tot soiul de decoratiuni care adunate formeaza un intreg univers de magie si sarbatoare.

Cum poti sa-ti decorezi casa de sarbatori cu buget mic dar un impact considerabil

A Incepe de la intrarea in casa sau in apartament unde poti agata o ghirlanda de brad pe care fie o poti cumpara fie o poti confectiona din crengute de brad impletite. Cumpara lumanari rosii, verzi sau aurii pe care sa le presarati prin casa, iar in jurul lor puteti lipi crengute de brad pentru un plus de efect. Cu un lac incolor poti picta cateva dintre aceste crengute la suprafata, iar peste poti presara un glob spart si pisat bine in prealabil. Nu uita de clasicii ciorapei pentru cadouri pe care ii poti agata de semineu, iar daca nu ai asa ceva, de piesele de mobilier care au in loc de manere, butoni.

Pune boluri din sticla transparenta prin casa in care sa amesteci coji de portocala taiate fasii, cu rulouri de scortisoara si coji de nuca sau conuri de brad.

Pentru brad sfatul nostru este sa folosesti culori calde si vii, iar daca nu stii exact cum ti-ar placea sa arate bradul tau axeaza-te pe doua culori care iti plac si care se asorteaza. Combina globuri foarte mari cu globuri mici si ghirlande groase care sa dea volum si densitate bradului. Asaza ornamentele armonios, de jur imprejurul bradului. In cazul in care te vei decide sa il asezi la fereastra este important cum se vede si de afara. Nu neglija acest aspect.

Tinand cont de formele, modelele si materialele care se gasesc anul acesta pe piata la nivel de podoabe festive, poti da frau liber inventivitatii si poti crea un brad ornat numai cu obiecte sculptate din lemn sau din contra realizate din materiale textile.

Nu uita de implicarea copiilor in aceasta activitate. Poti crea ghirlande din hartie colorata sau din floricele insirate pe ata. Poti ascunde bomboane prin pom sau le poti agata printre ramurile de brad.