Doi din cinci utilizatori Facebook sunt interesati de jocurile oferite de platforma sociala, iar cele mai populare 10 jocuri de pe Facebook au fiecare cate 12 milioane utilizatori, a spus Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei, citeaza TechCrunch.com.

Zuckenberg a vorbit in cadrul unui eveniment organizat in Palo Alto, sediul central al grupului, unde s-a discutat despre mediul curent al jocurilor online.

In ceea ce priveste interesul utilizatorilor pentru jocurile de pe Facebook, Zuckenberg sustine ca situatia este ceva mai complicata.

In timp ce jocurile sunt in top cinci al preferintelor utilizatorilor, se afla, de asemenea, in top cinci al lucrurilor pe care acestia le urasc”, a spus oficialul.

Totodata, Zuckenberg a declarat ca in fiecare zi aproape 300 de milioane de persoane se inregistreaza pe Facebook.

Reprezentantii companiei au sustinut in cadrul evenimentului ca sunt interesati sa le ofere utilizatorilor o experienta calitativa atunci cand acestia se joaca pe Facebook. Astfel, vor implementa o serie de schimbari printre care si posibilitatea ca pe wall-ul unui utilizator sa nu mai apara anunturi referitoare la un joc pe care care acesta nu il joaca. De exemplu, nu vei mai primi invitatii sa adopti o vaca in Farmville daca tu nu te joci acest joc.