Brad Pitt a primit custodia comuna a copiilor sai cu Angelina Jolie in urma unei indelungate batalii in justitie. Doamna Jolie a cerut divortul in 2016, iar perechea a fost implicata intr-o lupta pentru custodie, in mare parte ferita de viziunea publica.

Un judecator privat angajat sa supravegheze cazul, John Ouderkirk, a decis in favoarea domnului Pitt. Hotararea ar ,,creste semnificativ” timpul petrecut cu copiii, a declarat o sursa pentru Asociatia Presei.

Domnul Pitt, in varsta de 57 de ani, si doamna Jolie, in varsta de 45 de ani, sunt parinti ai lui Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, a gemenilor Vivienne si Knox de 14 si 12 ani.

Cel mai in varsta, Maddox, in varsta de 19 ani, nu este supus deciziei de custodie.

Brad Pitt dezvaluie terapia dupa divort

Decizia a fost o ,,decizie provizorie”, iar doamna Jolie isi continua lupta juridica, a declarat o sursa pentru site-ul Page Six.

Doamna Jolie nu a obiectat la custodia comuna, dar au existat ,,alte probleme de ingrijorare”, a raportat aceasta.

Procesul a durat cateva luni si au existat un numar mare de martori, experti si terapeuti, a spus o alta sursa.

Doamna Jolie a criticat decizia judecatorului de a nu permite copiilor lor sa depuna marturie in sedintele de custodie.

Doamna Jolie a citat ,,diferente ireconciliabile” atunci cand a depus cererea pentru a pune capat casatoriei, iar perechea a fost implicata intr-o lupta amara pentru custodia copilului in lunile urmatoare anuntului.

Domnul Pitt a fost anchetat pentru posibile abuzuri asupra copiilor dupa ce si-a pierdut cumpatul in fata unora dintre copii, dar ulterior a fost sters de acuzatii.

Cuplul a fost cunoscut sub numele de ,,Brangelina” de fani si s-a intalnit pe platourile de filmare din 2005, Mr and Mrs Smith.

Casatoria a fost a doua a lui Pitt – el s-a casatorit anterior cu Jennifer Aniston, vedeta Friends si a treia a doamnei Jolie, dupa actorii Billy Bob Thornton si Jonny Lee Miller.

Vorbind anul trecut cu Vogue, doamna Jolie a spus ca l-a parasit pe domnul Pitt pentru ,,bunastarea” familiei sale.

“A fost decizia corecta”, a spus doamna Jolie. ,,Continuu sa ma concentrez asupra vindecarii lor”.

Vorbind la GQ in 2017, dl Pitt a vorbit despre decizia sa de a renunta la baut si fumat marijuana.

,,Pentru mine fiecare pas gresit a fost un pas catre epifanie, intelegere, un fel de bucurie”, a spus el.