Dacă nu sunteți predispus la riscuri și doriți să pășiți cu grijă în lumea cazinourilor online fără să cheltuiți niciun ban, alegerea unui bonus fără depunere este cea mai bună alegere.

Explorarea modului în care poți profita la maximum de acesta pentru a te asigura că îți poți maximiza câștigurile și le poți încasa este scopul pentru care suntem aici. Mai jos vei găsi sfaturile și strategiile noastre despre cum poți face cel mai bine acest lucru.

Totul despre bonusurile fără depunere

Bonusurile fără depunere sunt de obicei stimulente oferite jucătorilor noi pentru a-i atrage să se înscrie la un anumit cazino. Ocazional, acestea sunt oferite și jucătorilor pe termen lung, în încercarea de a le câștiga loialitatea sau de a-i face să urce un nivel sau două în ceea ce privește nivelul jucătorilor.

Bonusurile fără depunere pot veni sub forma unor credite bonus gratuite sau rotiri gratuite. Cu creditele bonus gratuite, puteți ajusta mărimea pariului și puteți încerca o serie de jocuri. Cu rotiri gratuite, mărimea pariului este fixă și puteți juca doar la unul sau mai multe sloturi selectate.

Atunci când joci cu un bonus fără depunere, ai șansa de a câștiga bani – totul fără riscuri. Totuși, trebuie să țineți cont de un lucru – atât creditele gratuite fără depunere, cât și rotirile gratuite fără depunere sunt supuse unor cerințe de pariere și unor plafoane maxime de câștig.

Citiți și înțelegeți termenii și condițiile

Bonusurile fără depunere garantează oportunitatea de a juca gratuit, însă căutarea celor mai bune condiții este singura modalitate de a asigura succesul. Cu cât termenii bonusului sunt mai rezonabili și mai avantajoși, cu atât mai multe șanse ai de a-ți crește câștigurile.

Iată la ce ne uităm pentru a vă ajuta să plecați de la un bonus fără depunere cu bani în buzunar:

·Înțelegerea modului în care cerințele de pariere lucrează pentru tine și de ce cerințele de pariere scăzute sunt întotdeauna mai bune

·Pariurile maxime pe care le puteți încasa

·Sumele de bonus

·Jocuri eligibile

·Vom aprofunda mai mult în fiecare dintre acestea mai jos

Mergeți pentru cerințe de pariere scăzute

Cerințele de pariere sunt multiplicatori care specifică suma pe care trebuie să o jucați pentru a converti un bonus în bani reali. Acest multiplicator se aplică la suma bonusului și poate varia de la 20x la 70x, în funcție de cazinoul la care vă înscrieți.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte de bonusuri fără depunere, este întotdeauna cel mai bine să optați pentru bonusuri cu cerințe de pariere scăzute. Acest lucru se datorează faptului că va fi nevoie de o sumă mai mică de jucat pentru a converti banii din bonus în bani reali.

Prin urmare, cu cât cerințele de pariere sunt mai mici, cu atât șansele de a vă converti bonusul în bani gheață sunt mai ușoare și mai rapide.

Du-te pentru o sumă mare de cash-out

Majoritatea bonusurilor au o sumă minimă de încasare. Acest lucru înseamnă că aveți un plafon al câștigurilor pe care le puteți încasa. Astfel, dacă reușiți să câștigați un total de 150 RON și limita maximă a pariului pe care îl puteți încasa este de 100 RON, chiar dacă ați câștigat 50 RON sau mai mult, nu puteți încasa mai mult de 100 RON.

Astfel, este important să verificați plafoanele de câștig ale bonusului pentru care doriți să optați. Cu cât plafonul de câștig este mai mare, cu atât mai bine. Dacă ați câștigat 150 RON și plafonul maxim de câștig este de 300 RON, atunci vă aflați în limitele plafonului maxim de retragere și puteți retrage toate câștigurile.

Calculați suma bonusului în funcție de cerințele de pariere

Sunt mai bune sumele mai mari ale bonusurilor? Nu întotdeauna! În mod ideal, ar trebui să analizați suma bonusului împreună cu cerințele de pariere atașate bonusului pentru a înțelege cât de mult trebuie să jucați pentru a converti creditele bonusului în fonduri pe care le puteți retrage.

În timp ce un bonus mai mic de 15 RON s-ar putea să nu merite timpul tău, este întotdeauna mai bine să calculezi această sumă înmulțită cu cerințele de pariere care însoțesc termenii bonusului.

Să luăm în considerare exemplul de mai jos.

Deci, în cazul bonusului X, chiar dacă suma bonusului este mai mică, va fi nevoie de mai puțin timp pentru a juca și a converti bonusul în bani reci.

Alegeți jocul potrivit

Poate selecția de jocuri pe care o alegeți să contribuie la plecarea cu bani reali în buzunar? Răspunsul este un mare și gras da!

Fiți atenți la procentele de ponderare a jocurilor

Nu toate jocurile de cazino vor contribui cu 100% din miza ta la cerința de pariere. Cele mai multe jocuri de masă contribuie doar cu aproximativ 10% din miza ta, în timp ce majoritatea jocurilor de păcănele contribuie cu 100% din miza ta.

Următorul exemplu arată importanța procentajelor de ponderare a jocurilor atunci când se completează cerințele de pariere.

Să spunem că aveți Bonus X.

Bonus X: un bonus de 10 RON care vine cu o cerință de pariere de 30x. Acest lucru înseamnă că 10 RON x 30x = 300 RON de pariat.

După cum puteți vedea în exemplu, sloturile sunt mult mai eficiente atunci când vine vorba de îndeplinirea cerințelor de pariere decât alte jocuri care au un procent de ponderare a jocului mult mai mic.

După cum puteți vedea în exemplu, sloturile sunt mult mai eficiente atunci când vine vorba de îndeplinirea cerințelor de pariere decât alte jocuri care au un procent de ponderare a jocului mult mai mic.

Verificați jocurile eligibile în termenii bonusului

Termenii și condițiile stabilesc și jocurile de la care ești exclus când vine vorba de pariurile bonus. În cazul în care anumite jocuri sunt excluse din termenii bonusului, atunci nu vi se va permite să vă transferați pariurile bonus la aceste jocuri. Citiți întotdeauna termenii și condițiile pentru a determina care sunt aceste jocuri.

Optați pentru jocuri cu randament ridicat pentru jucător

O altă strategie pe care trebuie să o adoptați este de a selecta jocuri cu un procent ridicat de Return-to-Player. Acesta determină cât de mult din miza ta este returnat ca și câștiguri într-o anumită perioadă de timp. Procentele RTP variază între 94-99%.

Dacă un joc are un procent de Return to Player de 96%, înseamnă că 96 RON din fiecare 100 RON sunt returnați jucătorilor sub formă de câștiguri de-a lungul timpului. Se consideră că jocurile cu RTP ridicat au un procent de Return-to-Player cuprins între 97-99%.

Principalele concluzii:

·Cerințele de pariere mai mici vă vor ajuta să treceți mai repede prin cerințele de pariere, permițându-vă să vă convertiți câștigurile în bani bonus cu mai multă eficiență.

·Plafoanele de câștig mai mari vă vor permite să vă încasați toate câștigurile, mai degrabă decât doar o parte din ele.

·Uitați-vă la Cerințele de pariere pentru a înțelege dacă suma bonusului merită.

·Nu uitați să verificați procentele de ponderare a jocurilor. Acestea pot determina cât timp vă va lua să îndepliniți cerința de pariere și cu cât de mult. Cu cât sunt mai mici, cu atât mai mult timp vă va lua să le parcurgeți.

·Verificați Termenii și condițiile pentru a înțelege jocurile pe care sunteți eligibil să le jucați cu un anumit bonus fără depunere.

·Jocurile cu un RTP ridicat vor avea o cantitate mare din miza returnată jucătorilor sub formă de câștiguri în timp.

Joacă inteligent și maximizează-ți șansele de câștig

Iată alte câteva sfaturi și strategii pe care este util să le aveți în vedere și care vă pot ajuta să vă maximizați câștigurile dintr-un bonus fără depunere.

Profitați de rotiri gratuite

Folosirea rotirile gratuite fără depozit într-un mod înțelept poate duce la combinații câștigătoare sau poate declanșa funcții bonus. Învârtirile gratuite la anumite jocuri ca la aparate vă pot conduce la creșterea câștigurilor.

Folosiți bonusurile cu un timbru de timp

Unele bonusuri sunt însoțite de restricții de timp. Să știi când să folosești bonusul fără depunere atunci când sunt mai puțini jucători online poate duce la o concurență mai redusă în anumite perioade, ceea ce îți oferă o șansă mai bună de câștig.

Împărțiți Bankroll-ul

Dacă puneți deoparte porțiuni mai mici din bankroll-ul dvs. pentru diferite sesiuni de joc, nu vă veți epuiza tot soldul într-o singură sesiune. Acest lucru vă permite să vă distribuiți jocul și să aveți o șansă mai mare de a atinge acele dungi câștigătoare.

Urmăriți-vă cerințele de pariere

Verificați progresul pariurilor în setările contului dvs. pentru a ști cât de aproape sunteți de îndeplinirea cerințelor de pariere. Odată ce cerințele de pariere sunt îndeplinite, orice fonduri rămase în soldul dvs. bonus sunt transferate în soldul cash.

Principalele concluzii:

·Învârtirile gratuite suplimentare pot duce la mai multe funcții bonus și combinații câștigătoare, mărindu-ți semnificativ șansele de câștig.

·Nu vă lăsați bonusul să expire! Încercați să aflați când este cel mai bun moment pentru a-l folosi pentru a evita concurența acerbă.

·Împărțiți-vă bankroll-ul pentru a evita să vă epuizați soldul într-o singură sesiune de joc.

·Stabiliți o limită de câștiguri și pierderi pentru a avea mai mult control asupra soldului dumneavoastră.

·Aflați cât de aproape sunteți de a vă îndeplini cerința de pariere și de a încasa banii, verificând progresul cerinței de pariere.

·Faceți pariuri mai mici cu fondurile de bonus pentru a evita ca propriul buzunar să fie afectat.

Cum să revendici un bonus fără depunere

După ce ați descoperit un cazino pe placul dumneavoastră și v-ați asigurat că termenii bonusului sunt rezonabili în ceea ce privește cerințele de pariere și limitele de retragere, este timpul să revendicați bonusul.

Acest lucru este destul de ușor. Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:

·Selectați o ofertă din listă și faceți clic pe butonul “Claim Now”.

·Înregistrați-vă detaliile pe pagina de înregistrare. Asigurați-vă că acestea sunt autentice.

·Introduceți codul de bonus, dacă este cazul.

·Lansați jocul în cauză și începeți să jucați gratuit.

Majoritatea cazinourilor adaugă bonusul automat odată ce vă înregistrați.

Este posibil să vi se ceară să introduceți un cod de bonus în timpul procesului de înregistrare sau prin intermediul casieriei după ce vă înregistrați. Rareori este posibil să trebuiască să contactați și serviciul de asistență clienți și să le cereți să vă adauge creditele bonus după ce v-ați înregistrat.

Selectați cel mai bun Casino Bonus Fără Depozit Bonus pentru tine

Selectarea bonusului gratuit de depozit potrivit nu este o treabă ușoară. Înscrierea la cazinoul potrivit pentru un bonus care se potrivește este un angajament în sine și, ca orice lucru care necesită angajament, cercetarea prealabilă este esențială.

Aici intrăm noi în scenă. Cercetăm și comparăm diverse bonusuri de cazinouri online pentru dumneavoastră.

Aceștia sunt câțiva dintre factorii pe care îi luăm în considerare atunci când analizăm cazinourile online:

·Cazinouri legitime: Doar cazinourile care au fost acreditate de Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta sau de UKGC se află pe lista noastră.

·Bibliotecă largă de jocuri: Cazinourile care oferă diverse titluri de la dezvoltatori de top cu un software RNG corect și sigur au întotdeauna o șansă mai bună de a fi prezentate.

·Furnizori de plăți rapide și sigure: O politică bancară rezonabilă a cazinoului poate oferi o gamă largă de metode de plată sigure și securizate și retrageri rapide.

·Interfață de utilizator fluidă: Cele mai bune cazinouri oferă o interfață de utilizator ușor de utilizat și atrăgătoare, cu timpi de încărcare rapizi și acces mai rapid la jocuri.

·Oferte promoționale regulate, generoase și corecte: Cazinourile trebuie să aibă bonusuri de bun venit generoase și promoții continue pentru jucătorii pe termen lung. Noi înșine testăm bonusurile și examinăm cu atenție T&C-urile pentru a ne asigura că aveți cu adevărat o șansă de câștig.

Concluzie

Dacă doriți să aveți șansa de a vă converti câștigurile din bonusul fără depunere în bani reali, selectați bonusuri care au o cerință de pariere scăzută, plafoane maxime de câștig, RTP ridicat și verificați ponderea jocurilor.

Asigurați-vă că parcurgeți termenii și condițiile pentru a vă asigura că nu depășiți regulile bonusului cazinoului, astfel încât să nu aveți nicio scuză pentru a refuza banii convertiți în bonus.