Cum urmează un eveniment sportiv cu multe meciuri și intenții de pariere, nu ar strica să faci și ceva schimbări în modul de a paria sau în alegerea platformei preferate de pariuri. Cu cât accesul este mai simplu, sunt mai multe variante de cote și posibilități de a paria, cu atât mai bine pentru confortul și timpul tău. Dacă nu ai descoperit încă cum îți poți ușura situația, poți consulta pariuri sportive online pe Betfair.

Dacă vrei să-ți faci o idee despre ofertă, servicii, bonus de bun venit, promoțiile pe care le găsești doar aici și opțiuni unice, încă mai ai timp să analizezi situația, înainte de marele eveniment. Sunt pregătite deja multe aspecte speciale pentru cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului. Iar dacă echipa ta favorită este Argentina, ai deja ocazia să vezi cum stă aceasta în cote, pe cât mai multe pariuri, pe pagini speciale dedicate evenimentului și fiecăreia dintre întrecerile programate, până la marea finală.

Cei care preferă pariurile ante-post pariază pe Argentina – Arabia Saudita la Betfair. Pentru a vedea de ce fac această alegere, merită să arunci o privire pe toate informațiile actuale despre echipe.

De ce ai paria pe Argentina?

Argentina este mereu favorită la orice competiție fotbalistică ar participa. Este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite echipe din întreaga lume, nu doar de compatrioți, ci și de microbiști de pretutindeni pe glob.

Argentina este printre echipele cu cele mai multe participări la Cupa Mondială, 17 din 21, câștigătoare de două ori a Cupei și de trei ori vicecampioană. În consecință, are cu siguranță multe atuuri de luptă si orgolii de apărat.

Dacă luăm în calcul că în componența actuală și chiar în calitate de căpitan este unul dintre cei mai valoroși jucători din toate timpurile, Lionel Messi, este firesc ca rezultatele să fie puse într-o lumină favorabilă.

De ce ai paria pe Arabia Saudită?

Fără să aibă palmaresul Argentinei, echipa Arabiei Saudite este și ea una foarte bine văzută. A câștigat Cupa Asiei de trei ori, în 1984, 1988 și 1996 și s-a calificat pentru Cupa Mondială de patru ori consecutiv, din 1994 până în 2006. În cele 5 participări la campionat, a trecut de 4 ori de faza grupelor, ceea ce este o performanță remarcabilă.

Nu este exclus să asistăm la o competiție foarte strânsă, ce poate veni cu surprize și rezultate la care nimeni nu se așteaptă. Cu siguranță, vor fi mulți susținători și pariori și pentru cote în favoarea reprezentantei naționale a Arabiei Saudite, chiar dacă nu pleacă din poziția de favorită.

Pentru a putea juca cel mai simplu la Cupa Mondială din Qatar este de preferat să alegi varianta de pariuri sportive online. Aceasta oferă o modalitate mult mai practică și mai accesibilă de a verifica cote și de a plasa pariuri.

Dacă nu ai mai pariat online, tot ce ai de făcut este să deschizi un cont și să-l activezi. Pentru a face acest lucru în siguranță, este bine să optezi doar pentru platforme licențiate, așa cum este Betfair, și să ai vârsta legală de peste 18 ani.