De acum, platforma sociala Twitter le permite utilizatorilor sa foloseasca optiunea de Like, pe langa cele de reply, retweet sau tweet, arata TechCrunch.com.

Dezvoltatorul Jesse Stay a folosit codul utilizat si de Facebook pentru aceasta optiune, care se potriveste foarte bine cu Google Chrome, Internet Explorer sau Mozilla Firefox.

Tweet-urile carora un utilizator le-a dat Like vor fi postate si pe profilul de Facebook al acestuia si reprezinta o modalitate buna de a impartasi postarile preferate cu cei din cercul apropiat de prieteni.

Momentan, aproximativ 65 de milioane de oameni folosesc zilnic optiunea Like.

Saptamana  trecuta, Twitter a invitat un grup de utilizatori sa testeze noul serviciu Twitter Analytics, despre care oficialii platformei sociale spuneau ca va fi lansat pana la finalul lui 2010.

Cu ajutorul Twitter Analytics utilizatorii vor putea sa vada mai multe date despre contul lor, cum ar fi informatii despre cele mai populare tweet-uri, tweet-urile care i-au facut pe altii sa se dezaboneze si care sunt cei mai influenti utilizatori care dau retweet.