Vrei să înveți despre aplicarea unghiilor false, dar să te simți complet pierdut în toate posibilitățile? Principiu, avantaje, dezavantaje, durata, pentru cine… Facem un bilanț al principalelor tehnici de unghii false pentru a te ajuta să alegi!

Unghii false din rășină

Rășina folosită pentru modelarea unghiilor false constă dintr-o pudră acrilică combinată cu un lichid de modelare pe care le poți găsi într-un kit unghii. Cele două elemente formează apoi o pastă de modelare care se pune pe unghiile naturale. Textura sa maleabilă facilitează crearea formei dorite a unghiilor cu ajutorul unei perii.

·Beneficii

Această tehnică de modelare a unghiilor false îți permite să realizezi extensii (șabloane sau capsule), să sculptezi unghii puternice și să aplici decorațiuni tridimensionale.

·Dezavantaje

Această tehnică a unghiilor false este folosită din ce în ce mai rar în favoarea unghiilor false cu gel. Deși sunt foarte puternice, unghiile false din rășină sunt mai puțin flexibile și strălucitoare decât unghiile false cu gel.

Unghii false cu gel

Această este tehnica preferată a cosmeticienilor. Ideea este de a pune pe unghii un gel care se întinde pe lungimea unghiilor pentru a fi modelat în forma dorită. Gelul este apoi uscat sub o lampă UV.

·Beneficii

Unghiile false cu gel oferă un rezultat ultra-natural și oferă un aspect curat, strălucitor și neted. La fel ca unghiile din rășină, este posibil să se realizeze multe decorațiuni pe unghiile cu gel (art unghiilor, diferite culori de lac , lac semipermanent etc.)

·Dezavantaje

Aplicarea unghiilor false cu gel necesită echiparea cu lampă UV. La fel, este indicat sa mergi la un institut sau sa apelezi la o cosmeticiană acasă pentru a îndepărta unghiile false cu gel deoarece aderența lor puternică necesită folosirea unui lac de unghii.

Capsula unghii false

Unghiile false capsule sunt unghii false din plastic care sunt lipite de unghiile naturale. Disponibile în diferite forme (rotunde, pătrate, ascuțite, neutre sau colorate), capsulele gata de utilizare sunt adesea folosite pentru evenimente unice.

·Beneficii

Unghiile false capsule sunt perfecte pentru bugete mici. Este, de asemenea, o tehnică accesibilă, deoarece le puteți instala cu ușurință singură. Au si avantajul de a fi îndepărtate ușor.

·Dezavantaje

Spre deosebire de unghiile false din rășină sau gel care se potrivesc perfect cu forma unghiilor naturale, unghiile false capsule nu oferă un rezultat ultra clar.

Unghii false din porțelan

O tehnică recentă, unghiile false din porțelan sunt realizate din fibră de sticlă (pulbere de porțelan), pulbere acrilică și un monomer lichid. Se pot aplica direct pe unghiile naturale sau pe extensiile de capsule.

·Beneficii

Unghiile false din porțelan sunt cunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor. Ne place, de asemenea, aspectul lor natural și suplu, deși le putem personaliza la nesfârșit folosind șabloane unghii.

·Dezavantaje

Prețul unghiilor false din porțelan este mai mare decât al altor tipuri de unghii false.