Mai este o saptamana pana la cel mai important eveniment de business din Bucuresti si anume Business Days, care se desfasoara in perioada 29-30 noiembrie, la Willbrook Business & Convention Center.

La eveniment vor veni peste 500 de participanti din toata tara, cat si peste 70 de speakeri de top. Vor exista sase conferinte, dintre care doua au un statut special – Conferinta dedicata managerilor de resurse umane si Conferinta dedicata directorilor de vanzari.

“Conferinta Nationala a Managerilor de HR” se tine pe 29 noiembrie, incepand cu ora 11:20, in sala Eucalyptus. Moderatorul conferintei este Mihaela Perianu, iar scopul este de a oferi managerilor de resurse umane si practicienilor in domeniul resurselor umane o viziune despre noile trenduri si schimbari in strategiile de resurse umane.

Printre cei care vor lua cuvantul in cadrul acestei conferinte se numara Bogdan Grama, director general Ulker, care are o experienta de peste 17 ani in industria bunurilor de larg consum. Oana Petcu se afla si ea printre speakerii invitati la aceasta conferinta, reprezentand compania Lugera&Makler, lider in domeniul serviciilor de consultanta in HR din 2009 incoace.

Ana Glavce, HR manager la TNT, din 2000 se altura si ea listei speakerilor, lista ce este completata de Mihaela Perianu (general manger la Aims Human Capital Romania), George Butunoiu (Head hunter, Proprietar George Butunoiu Ltd.), Alexandra Urseanu (Business Development Manager si Consultant, HART Human Resource Consulting), Robert Maxim ( Managing Partner, Ensight Management Consulting), Adela Marin (CEO, Complete Training), Adela Jansen (Director Resurse Umane, BRD) si Dragos Dinu (Senior Consultant, Link Resource).

Invitatii care vor urca pe scena pentru a impartasi cunostintele sale auditoriului vor ajuta in construirea unei viziuni legate de tendintele pe care managementul resurselor umane o are in contextul vremurilor tulburi pe care le traversam.

Participantii vor putea intelege ce instrumente noi apar pe piata, ce competente noi trebuie sa-si dezvolte specialistii in resurse umane pentru a performa in pozitiile pe care le ocupa in contextul noii paradigme economice.

In a doua zi a evenimentului Business Days are loc “Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari”, incepand cu ora 11:20. Aceasta conferinta este organizata in parteneriat cu Accelera si doreste sa vina in ajutorul tuturor oamenilor de afaceri prezenti la Business Days.

Astfel, in cadrul conferintei va fi abordata problema modificarilor pe care noua paradigma economica ce se contureaza in viitor le va impregna si departamentelor de vanzari. Participantii vor afla de ce abilitati si aptitudini au nevoie vanzatorii pentru a face fata provocarilor si cum se va schimba comportamentul clientilor si consumatorilor. De asemenea, speakerii prezenti la conferinta vor prezenta metode de adaptare a strategiei de motivare a managerilor de vanzari.

Iata subiectele ce vor fi dezbatute in timpul conferintei:- La ce sa ne asteptam in 2012?- Cum crestem randamentul echipei?- Cum schimbam anumiti membri din echipa de vanzari?- Solutii testate pentru cresterea vanzarilor!- Dezvoltarea profesionala in cel mai eficient mod!- Cum devine Leader-ul un catalizator al motivatiei echipei?- Cum dezvolta Leader-ul performantele in vanzari folosind The 25 Sales Questions?

Printre speakerii invitati la conferinta se numara si Bogdan Comanescu (director general, Accelera Romania), Eusebiu Burcas (Fondator Burcash – program independent de educatie financiara) si Lorand Soares-Szasz (Business Coach, Director General Coaching4You).

Vor lua cuvantul si Madalina Uceanu, (reprezentant Career Advisor, companie care ofera servicii de management al carierei si consultanta in resurse umane. si initiatorul proiectului www.portalhr.ro), Ovidiu Atanasiu (Senior Consultant, Accelera Business Strategy), Gabriel Muresanu (Managing Partner, Awareness Power Consulting) si Cristian Gheran (Business Development Director, John Maxwell Team Romania).

Programul integral al evenimentelor ce vor avea loc la Business Days Bucuresti il puteti accesa la adresa bucuresti.businessdays.ro/program/.