StiriDeBine.ro te provoaca din nou la concurs, de data aceasta destinat mintii si sufletului tau, in urma caruia porti castiga o sedinta de coaching oferita de Body Mind Spirit.

Putin curaj, curiozitate sau dorinta de a-ti dezvolta abilitatile personale, imbinate cu noroc ar putea insemna pentru tine un castig in vacanta aceasta: o sedinta de coaching.

Coaching-ul are ca scop promovarea unei vieti pline de sanatate, armonie, prosperitate si, in acest sens, pune la dispozitie diverseprograme de dezvoltare personala. Astfel ca, daca-ti suna tentant, trebuie sa stii ca vei putea alege ce-ti doresti dintre o sesiune de Life Coaching sau una de Coaching pentru cariera profesionala din oferta Body Mind Spirit: Executiv Coaching, Coaching pentru Performanta, Business Coaching.

Pentru a castiga sedinta de coaching trebuie sa intri pe www.stiridebine.ro si sa lasi un comentariu original si convingator prin care sa motivezi de ce iti doresti sa participi la aceasta sedinta de coaching, iar noi vom selecta aleatoriu castigatorul dintre cei inscrisi pe 31 august 2010. Trainer iti va fi Mihaela Popa, specializata in life & business coaching, cu certificare SNLP-SUA si de International Association of Coaching Institutes, Germania.

Concursul se va desfasura in perioada 13-31 august, iar castigatorii vor fi anuntati prin e-mail. Pentru acordarea premiului este necesara inscrierea cu o adresa de e-mail valida. Extragerea se va efectua pe data de 1 septembrie 2010, va fi inregistrata video si va putea fi urmarita integral pe site-ul StiriDeBine.ro. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat, sau nu raspunde la e-mail, in decurs de cinci zile, de la data anuntarii acestuia, StiriDeBine.ro va organiza o noua extragere.  Sedinta de coaching nu include transportul pentru castigatorul care nu au domiciliul in Bucuresti. Voucherul pentru sedinta de coaching se ridica personal de la sediul redactiei.