StiriDeBine.ro te provoaca la un concurs al carui premiu este un webcam Genius FaceCam 1320 cu sistem de securitate IPM si o multime de alte functii care te vor incanta cu siguranta.

Sistemul de securitate Image Protection Mechanism (IPM) dezvoltat de Genius opreste orice tentativa de acces neautorizat la calculatorul tau, iar cei 1.3MP ai camerei Genius te vor intampina cu o calitate deosebita a imaginii chiar si in cele mai dificile conditii.

Si asta nu este tot. Genius FaceCam 1320 poate fi atasat cu usurinta oricarui notebook, datorita unui sistem ingenios de prindere, are un unghi de miscare pe verticala de 130 grade si este compatibil cu cele mai populare aplicatii de messaging, precum Yahoo Messenger, Skype, MSN, Google Talk sau iChat. Nici utilizatorii de Mac nu trebuie sa-si faca probleme, pe langa Windows si Linux, Genius FaceCam 1320 fiind compatibil si cu Mac OS X.

Pentru a participa la concurs trebuie sa trimiti un comentariu cu parerea ta despre Genius FaceCam, iar noi vom selecta aleatoriu castigatorul dintre cei inscrisi pe 1 august.

Consursul se va desfasura in perioada 13-30 iulie, iar castigatorii vor fi anuntati prin e-mail. Pentru acordarea premiului este necesara inscrierea cu o adresa de e-mail valida. Extragerea se va efectua pe data de 1 august 2010, va fi inregistrata video si va putea fi urmarita integral pe site-ul StiriDeBine.ro.

Numai comentariile care contin o opinie clara si argumentata vor fi inscrise in consurs. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat, sau nu raspunde la e-mail, in decurs de cinci zile, de la data anuntarii acestuia, StiriDeBine.ro va organiza o noua extragere.