Daca mergi cu metroul ai multe sanse sa castigi o invitatie pentru doua persoane la concertul Jennifer Rush, oferita de StiriDeBine.

Ce trebuie sa faci? Urmareste ecranele din statiile de metrou Aparatorii Patriei, Aurel Vlaicu, Crangasi, Dristor 2, Eroilor, Lujerului, Obor, Pacii, Piata Muncii, Piata Romana, Piata Sudului, Piata Victoriei, Pipera, Timpuri Noi si atunci cand vezi anuntul stiridebine.ro pe crawl-ul ecranelor, fa o fotografieTrimite fotografia pe pagina noastra de Twitter cu cc la @stiridebine sau trimite-o pe [email protected] pana vineri, 15 octombrie, la ora 00:00 si noi te premiem cu o invitatie pentru doua persoane la concertul Jennifer Rush de pe 17 octombrie de la Sala Palatului.

Toti cei care ne trimit fotografiile cu anuntulde pe crawl-ul ecranelor de la metrou pana la data mentionata participa la tragerea la sorti de sambata, 16 octombrie. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul stiridebine.ro in cursul zilei de sambata, iar invitatia poate fi ridicata pana cel tarziu cu o ora inainte de inceperea concertului.

Extragerea din 16 octombrie 2010 va fi inregistrata video si va putea fi urmarita integral pe site-ul StiriDeBine.ro.

StiriDeBine.ro isi rezerva dreptul de a sterge postarile care contin limbaj licentios si/sau fotografii si videoclipuri indecente.