Te-ai gandit vreodata ca el te-ar putea dori si din felul in care te joci cu pixul atunci cand stai la birou lipsita de idei?

Imi amintesc cum mai bine de jumatate din amfiteatru se holba la colega din randul intai, care fiind prea absorbita de fizica atomica, nu-si dadea seama ca limba ii era ocupata cu linsul pixului. Nu-i de mirare de ce majoritatea baietilor au picat atunci examenul!

Stii ca felul in care mergi, ritmul dat de tocurile tale atunci cand pasesti pe trotuar, sau privirile pe care le arunci celor din jurul tau, l-ar ajuta sa concluzioneze: “Fata asta stie ce vrea in pat, sigur se pricepe“, inainte ca tu sa-i spui vreo vorba?

Barbatii nu stiu intotdeauna ce vor, dar stiu ca vor sa afle repede. Una dintre cele mai vechi metode de a afla cat mai multe este licoarea lui Bacchus. Si mie imi place sa savurez un vin bun in compania unei femei, fiind cat de poate de constient si de utilitatea lui…

La orice inceput de relatie, curiozitatea ne macina si vrem sa aflam cat mai multe intr-un timp cat mai scurt. Doar traim intr-o lume in care ajungem uneori sa ne consultam agenda pentru a iubi… si timpul costa.

Sa ne imaginam ca totul se intampla atat de repede. Pe masura ce el iti spune din ce in ce mai multe despre viata lui sexuala, te simti tentata sa-ti destainui laturi pe care poate ar fi mai bine sa le descopere mai tarziu. Ba chiar intr-o ambianta relaxata, poti cadea in plasa si din dorinta de a nu fi tu cea “prea cuminte” incepi sa… “te lauzi”.

Barbatii nu stiu intotdeauna ce vor, dar stiu ca vor sa afle repede.

Bineinteles, multe intrebari nu-si asteapta raspunsul. Constati direct in pat daca este sau nu un fan al sexului oral. Insa eu unul as vrea sa stiu inainte sa ajung la momentul culminant, cat mai multe detalii practice. N-as zice neaparat ca e o situatie asemanatoare cu a actorului care trebuie sa-si citeasca rolul inainte de a intra in scena. Mai degraba as spune ca destainuirea unor aspecte poate contribui la crearea unor momente memorabile.

Imaginea pe care ti-o creezi in fata iubitului tau trebuie sa capete contur in timp. Daca simti ca e nevoie, trage de timp cat poti de mult. Incearca sa-l cunosti pentru a sti cand e cel mai bine sa afle anumite lucruri despre tine. Pe cat posibil, nu te fofila cand esti intrebata, pentru ca s-ar putea sa-i trezesti si mai multe suspiciuni.

Stii cum se spune: “Mai bine sa afle de la mine decat de la altii“. Pe acelasi principiu merg si eu. Gura lumii e sloboda, iar faptele tale pot fi interpretate gresit atunci cand sunt expuse incomplet, de catre altcineva, fie el chiar binevoitor.

Iata cateva mici sfaturi care te vor ajuta sa-ti faci dezvaluirile fara efecte adverse:

Nu-l compara. Viata sexuala nu e sport de performanta. Daca ai trait momente frumoase in trecut, trebuie sa fii la fel de deschisa si pe viitor. Doar asa vei putea spune din nou: “Am atins cerul datorita lui”. Nu-i spune nimic din ce nu ai suporta la randul tau sa stii despre el. Incearca sa afli cat de mult vrea sa stie despre tine dupa cat de interesat se arata. In timp, cu siguranta se va schimba si va vrea sa stie mai multe despre femeia de langa el! Asuma-ti faptele: atunci cand esti incoltita de gelozia lui vizavi de experientele tale sexuale din trecut, nu folosi ca arme replici de genul: “Pai si tu ai facut asta”.

Raspunsul meu la intrebarea: “Cat crezi ca ar vrea el sa stie despre viata ta sexuala?” este simplu: TOTUL.