Ati putea sa va simtiti un pic confuzi cu privire la achizitionarea unei jucarii sexuale, daca nu ati mai cumparat astfel de articole inainte. De aceea, este important sa stii ce aspecte sunt importante atunci cand alegi o jucarie pentru adulti. Mai jos gasesti cateva informatii utile cu privire la ce anume trebuie sa iei in considerare atunci cand cumperi jucarii sexuale.

Materialul

Jucaria sexuala o sa fie in contact direct cu zona ta intima, zona care este foarte sensibila si trebuie protejata cat de mult posibil. De aceea, materialul din care este realizata jucaria sexuala pe care ai cumparat-o de la un sex shop este un detaliu pe care trebuie neaparat sa il iei in considerare. Exista jucarii confectionate din silicon, sticla, lemn, sau chiar metal. Unele dintre ele sunt sigure 100%, in timp ce altele pot fi toxice si pot produce tot felul de iritatii. Ceea ce iti recomandam este sa alegi un produs de calitate superioara, chiar daca este ceva mai scump. Acesta trebuie sa fie fost verificat in prealabil de experti si sa fi primit toate autorizatiile necesare vanzarii. Chiar daca faci cumparaturile online, trebuie sa alegi un magazin virtual cunoscut si nu sa cumperi de pe site-uri chinezesti. Pe astfel de site-uri, sansele sa iei ceva contrafacut sunt destul de mari. Sanatatea ta este foarte importanta si trebuie neparat sa ai grija de ea.

Jucarie sexuala reincarcabila sau cu baterii?

Acesta este un alt aspect de luat in considerare atunci cand cumperi o jucarie sexuala pentru adulti. Ambele optiuni sunt excelente, dar fiecare dintre acestea vine cu avantaje si dezavantaje. Modelele reincarcabile sunt mai ecologice decat cele cu baterii. In cee ace priveste preturile, in general sunt destul de avantajoase atat pentru jucariile cu baterii cat si pentru cele reincarcabile. De exemplu, daca pleci intr-o calatorie si iei cu tine acea jucarie sexuala, atunci iti va fi mult mai la indemana sa ai una care functioneaza pe baza de baterii. Din acest punct de vedere, putem spune ca alegerea unul model sau altul depinde de preferintele personale.

Jucarii fara vibratii

Foarte multe femei prefera jucariile sexuale care produc vibratii. Acestea ofera senzatii mult mai intense si placere mult mai mare. Pe de alta parte, sunt si femei care prefera jucariile pentru adulti fara vibratii. Si unele si altele sunt excelente si ajuta la obtinerea unor orgasme mai intense si in unele cazuri chiar a orgasmelor multiple. Este adevarat ca vibratiile nu sunt pentru toata lumea. In unele situatii acestea pot produce enorm de multa placere, in timp ce in altele pot fi deranjante. Spre exemplu, nu toate femeile prefera vibratoarele care stimuleaza zona clitoridiana, cum nu toate femeile prefera vibratoarele vaginale care produc vibratii intense. Fiecare femeie in parte este diferita, ceea ce inseamna ca placerea poate fi obtinuta in mod diferit. De aceea, atunci cand mergi la cumparaturi, pentru a face o alegere foarte buna, asigura-te ca stii exact ce anume iti place si ce nu te atrage in dormitor. Doar asa vei alege o jucarie sexuala care te va ajuta sa iti imbunatatesti viata intima.