De ce nu vrea sa faca sex cu mine? Ai auzit vreodata de temeri sexuale? Te intrebi daca partenera ta nu te mai gaseste atractiv? Crezi ca te place, dar pastreaza distanta de fiecare data cand incerci sa o atingi? Poate ca motivul pentru acest lucru se ascunde in temerile ei sexuale.Nu sunt sigura ca vreau sa o fac.

Sexul inseamna intimitate si este un act care implica o persoana in totalitate. Frica sexuala este motivul pentru care femeile sunt adesea nervoase si nesigure atunci cand merg la culcare pentru prima data cu un nou partener. Daca este nesigura ca esti gata sa ai relatii sexuale cu un partener nou sau vrei doar sa-l satisfaci pe el, cu siguranta nu esti pregatita!

Ai incredere in partenerul tau. Daca vorbesti cu el, va intelege si va astepta pana esti complet relaxata si gata pentru momente de neuitat. Daca nu intelege, gandeste-te daca merita sa fii cu el in pat.

Vaginul meu arata cam ciudat

Vaginul are o forma foarte speciala. Multe persoane il compara cu o floare. Si intr-adevar, una dintre cele mai frumoase si excitante privelisti pentru un barbat este sa priveasca un vagin excitat. Desigur, femeile sunt mult mai critice vizavi de organele lor sexuale. Unele dintre voi puteti crede ca floarea voastra arata ciudat. De ce? Cate vaginuri ai vazut de aproape? Ca si in cazul oamenilor, organele sexuale difera la fiecare in parte. Unele au mai mult par, altele labii mai mari, dar toate sunt frumoase!

Sexul doare

Desi ador sexul, am simtit si durere in timpul acestuia. A durut mai ales atunci cand am fost nervoasa si nu relaxata sau partenerul meu “m-a calarit” mai mult decat de obicei. Daca nu ai multa experienta in a face dragoste (sau a trecut ceva vreme de cand nu ai mai facut-o), poti simti putina presiune la inceput. Cele mai frecvente cauze pentru durere este lipsa preludiului si, prin urmare, lipsa umiditatii.

In acest caz, un lubrifiant este un accesoriu binevenit, insa cel mai important lucru este ca sexul sa fie fierbinte, satisfacator si plin de dragoste. Ar trebuie sa implice multe sarutari, atingeri si stimularea clitorisului, care te va ajuta sa te umezesti. Daca tot simti durere, cel mai bine este sa mergi la un ginecolog.

Am fantezii cu o femeie – sunt lesbiana?

Inca din 1950, dr. Kinsey a inventat o scara a heterosexualitatii. Aceasta determina preferintele sexuale ale unei persoane cu ajutorul unui chestionar. Scala a dovedit deja de zeci de ani ca exista foarte putini oameni complet heterosexuali. Majoritatea dintre noi au tendinte homoerotice, ceea ce nu inseamna ca in viata reala un partener de acelasi sex ne-ar satisface emotional sau sexual.

Masturbarea este un pacat?

Este destul de interesant faptul ca multe femei cred acest lucru chiar si in societatea occidentala. Permiteti-mi sa repet: masturbarea este un mod minunat de a-ti descoperi corpul, inlaturand tensiunea din corp in timp ce te rasfeti. Care dintre aceste lucruri mentionate crezi ca este un pacat? Daca nu te-ai masturbat niciodata, incepe prin explorarea vaginului. In timp ce-l freci, intotdeauna umezeste-ti degete, fii blanda si mai presus de toate, scapa de sentimentul de rusine.