Ai un iubit care nu prea isi manifesta sentimentele fata de tine? Din pacate, va trebui sa te obisnuiesti cu acest comportament deoarece barbatilor le este foarte greu sa isi exprime sentimentele sau sa se schimbe. Daca te iubeste si nu stie cum sa iti arate, sau pur si simplu este mai rece, iata cum ar trebui tu sa te comporti.

In public. Evident unui astfel de barbat nu ii vor placea sarutarile in public sau de fata cu alte persoane. Nu incerca sa il fortezi deoarece nu vei face decat sa il indepartezi incet de tine (daca se simte inconfortabil sau nu ii place ar putea sa prefere sa iasa din relatie). In schimb, incearca sa va atingeti cu mainile sau alta parte a corpului. Il poti lua de mana sau de brat, ii poti atinge piciorul daca sta jos sau umarul , il poti atinge cu piciorul pe sub masa sau ii poti pune mana in jurul mijlocului tau. Aceste atingeri ii transmit partenerului ca ai nevoie de afectiunea lui si ca esti dispusa sa ii oferi acelasi lucru.

Dansul. Se stie ca dansul apropie oamenii si in special cuplurile. Daca sunteti intr-un club, nu trebuie sa nu te dezlipesti de iubitul tau toata noaptea. Danseaza si cu fetele sau cu alti baieti din gasca (pe care iubitul ii cunoaste si in care are incredere deplina), insa fara miscari prea sexy. Il poti invita si pe el la dans, poate accepta. Un alt truc este sa dai drumul la muzica in casa, cand sunteti doar voi doi si sa dansati pe o muzica mai animata, asa cum simtiti. Pur si simplu trebuie sa va distrati!

In pat. Orice barbat isi schimba putin comportamentul atunci cand stie ca are ceva de castigat pe partea sexuala. Asa ca sa nu te miri daca atunci cand sunteti doar voi doi parca e alt barbat. De obicei se poarta foarte frumos pana la finalul actului sexual, cand se simt prea obositi sau somnorosi pentru a continua cu mangaielile si sarutarile de care avem nevoie. Din nou, nu trebuie sa il fortezi sa faca ceva ce nu ii place. Daca adoarma imediat dupa sex, atunci ia-l in brate. Daca incepe sa se uite la televizor din partea cealalta a patului, cuibareste-te in bratele lui, fara sa-i spui nimic. Pe masura ce timpul trece si se va acomoda cu tine, ii va fi mult mai usor sa fie mai tandru.

Hobby. Majoritatea barbatilor sunt innebuniti dupa femeile care le impartasesc aceleasi hobby-uri si cu care pot discuta despre acestea. Asa ca daca este un lucru care va place amandurora, nu ezita sa il faceti ori de cate ori aveti ocazia. Poate fi vorba de plimbari cu bicicleta, cu rolele prin parc, alpinism, parasutism sau jocuri pe calculator. Toate aceste activitati pe care le faceti impreuna va va ajuta sa va simtiti mai bine si ii va da lui sentimentul ca nu trebuie sa se prefaca atunci cand este cu tine. Barbatii tin doar la persoanele in jurul carora pot fi ei insisi, iar mai devreme sau mai tarziu va incepe sa isi arate si afectiunea fata de tine.

De fata cu parintii. Intalnirea cu parintii tai reprezinta deja un factor de stres pentru iubitul tau, asa ca nu mai pune si tu paie pe foc sarutandu-l sau tinandu-l de mana non-stop. Daca vezi ca se retrage sau ca nu ii place, lasa-l in pace. Poate ii este doar rusine sau nu stie cum sa se comporte de fata cu parintii iubitei sale. Vei observa ca are un alt comportament atunci cand vine vorba de parintii lui (si in acest caz tu vei fi cea timida si rusinata).