Din cand in cand observi ca in visele tale se strecoara flori, insa nu le stii semnificatia? Stiridebine.ro a facut o lista cu cele mai comune flori aparute in vise si te ajuta sa iti intelegi mai bine subconstientul. Tu visezi flori noaptea? Vezi mai multe semnificatii vise.

Bobocul simbolizeaza starea proasta de sanatate a copiilor.

Un buchet de flori inseamna indeplinirea unei dorinte, care iti va aduce multa bucurie si fericire. Daca in vis arunci buchetul la gunoi inseamna ca esti prea risipitoare cu banii.

Crizantema poate sugera o posibila criza sufleteasca, o stare de depresie sau diminuarea fortelor proprii.

Crinii de obicei prevestesc necazuri. Vei avea parte de o tristete, de o veste proasta, de o casnicie scurta, iar daca visezi copii cu crini, acestia sunt slabi si fragili, se pot chiar imbolnavi.

Daca visezi flori in general, fara sa-ti dai seama ce tip de floare este, trebuie sa te gandesti si la contextul visului. Daca florile erau inflorite, frumos colorate si plantate intr-o gradina atunci vei avea parte de bucurii. Daca florile izvorasc din ciment, inseamna ca vei depasi un obstacol. Daca rupi florile vei avea o casnicie fericita.

Atunci cand visezi si frunzele florilor inseamna ca vei avea noroc si prosperitate. Insa daca frunzele sunt ofilite si cad, acesta este semn de veste proasta.

Macul poate semnifica descoperirea unui nou hobby, sau practicarea unei activitati care iti place si te relaxeaza.

Daca in vis iti apar margarete inseamna ca te stresezi prea repede si te superi din nimicuri.

Papadia aparuta in vis iti atrage atentia asupra unui parteneriat nereusit, care nu se va termina bine pentru tine.

Daca visezi doar radacinile florilor inseamna ca se iveste un nou proiect sau o noua cariera. Oricum ar fi, ceva trebuie sa fie nou in viata ta.

Trifoiul aparut in vis este un semn de noroc si indeplinirea dorintelor. Poate ar fi bine sa joci la loto.

Trandafirul anunta de obicei o bucurie sau o iubire. Trandafirul inflorit iti ofera succes in afaceri, trandafirul galben inseamna despartire de persoana iubita, trandafirul rosu prevesteste o mare dragoste iar trandafirul alb o nunta in vitor.