Un nou an înseamnă o nouă recoltă proaspătă de filme interesante care vin pe platforme precum Netflix, Hulu, HBO Max și Amazon Prime Video. Am analizat valul lansărilor de streaming pentru a-ti recomanda cele mai bune filme online pe care nu trebuie sa le ratezi.

500 Zile de vara

Daca arunci o privire pe vulping filme, vei gasi si alte ecranizari pe care merita sa le vizionezi. Revenind la filmul nostru, Zooey Deschanel are reputația de a juca Manic Pixie Dream Girls și, în timp ce (500) Days of Summer pare să il picteze ca pe un ciudat, inima personajului principal este plina cu dragoste. Regizat de Marc Webb (The Amazing Spider-Man) și scris de Scott Neustadter și Michael Weber (The Spectacular Now), filmul demontează complet Manic Pixie Dream Girl, reamintindu-i în repetate rânduri lui Tom, liderul masculin (Joseph Gordon-Levitt), faptul că doar pentru că unei fete drăguțe îi plac aceleași lucruri pe care le face și face unele lucruri ciudate nu înseamnă că este perechea lui de suflet.

Filmul explorează cele 500 de zile pe care Tom le cunoaște pe timp de vară, sărind înainte și înapoi între diferite momente ale timpului, pe măsură ce sentimentele sale pentru ea se schimbă de la adorație completă la dispreț și acceptă în cele din urmă că nu este fata lui de vis. Așa cum promite naratorul, nu este o poveste de dragoste, ci o poveste despre dragoste. —Petrana Radulovic

Footloose

Kevin Bacon și Lori Singer joacă în Footloose, clasicul lui Herbert Ross din 1984, al rebeliunii, muzicii și iubirii adolescenților. Când tânărul adolescent Ren McCormack (Bacon) se mută împreună cu familia sa din Chicago în orașul somnoros din Midwest, Bomont, se străduiește să se potrivească și să se adapteze la șocul cultural – mai ales când află că orașul a votat să interzică strict toate formele de rock, muzică și dans. Luptând pentru afecțiunile frumosului său coleg de clasă Ariel (Singer), Ren trebuie să facă față puterilor opresive, pentru a revitaliza spiritul orașului și a aduce viața, blândețea și melodiile rock în oraș.

Gamer

Amplasat în anul 2034, filmul îl urmărește pe Kable care se confruntă cu alți condamnați la moarte, controlați de minte, într-o arenă de tip shooter online, unde trebuie să supraviețuiască 30 de bătălii consecutive pentru a-și recâștiga libertatea. Actiunea are loc atunci cand Ken Castle, creatorul schemelor sportive ale morții gladiatorilor pentru asasinarea lui Kable trebuie să își unească forțele cu un grup de rezistență care lucrează pentru a închide jocul definitiv. Filmul are o actiune mai mult decat captivanta. Cu siguranta te va tine cu sufletul la gura pe tot parcursul sau.

Jolt

Nici acest film nu trebuie ignorat. In mijlocul actiunii se afla o femeie care se confrunta cu probleme psihice destul de serioase. Tocmai din cauza acestor probleme are tendinta sa isi faca rau singura. Astfel, femeia apeleaza la o metoda destul de neobisnuita pentru a putea sa isi tina problemele sub control. Insa, lucrurile nu iasa asa cum isi doreste aceasta. Jolt este un film care te va captiva de la inceput pana la final. Intra pe foxi.ro pentru si mai multe idei de filme pe care nu trebuie sa le ratezi sub nici o forma.