Compania Google va lansa o versiune imbunatatita si simplificata a paginii Google Calendar, cu ajutorul careia se vor putea planifica mai multe agende in acelasi timp, informeaza mashable.com.

Versiunea updatata a Google Calendar a fost deja rulata pe cateva sisteme si va fi lansata cel mai tarziu sambata pentru toti utilizatorii. Cei care foloseau calendarul de la Google se vor bucura de noua versiune, mai simpla si mai usor de folosit, dar care va beneficia de noi aplicatii pentru simplifierea planificarii.

Compania a redezvoltat in primul rand interfata evenimentelor redundante, care inaintea ocupa un spatiu semnificativ in pagina. Acum, editorul evenimentelor repetitive va aparea atunci cand utilizatorul va bifa casuta “Repeat” din susul paginii si va trebui ulterior sa specifice parametrii redundanti.

De asemenea, va fi implementata o aplicatie de “gasire a timpului” care apare ca un tab nou pe pagina evenimentului.

Cand ai permisiunea prietenilor sau colegilor de a le vedea calendarele, poti folosi aceasta aplicatie pentru a vedea un preview al agendei lor si pentru a o analiza, pentru a gasi posibile conflicte in programarea timpului”, explica oficialii Google noua aplicatie.