Azi va vom invata sa realizati un machiaj de seara, elegant si foarte chic, purtat de vedetele de la Hollywood. Este un make-up simplu de realizat, insa de mare efect. Daca vrei sa atragi toate privirile la un eveniment, atunci urmeaza acesti pasi.

  1. Dupa ce ai aplicat fondul de ten si / sau pudra pe toata suprafata tenului, poti incepe.
  2. Foloseste un fard deschis pe pleoapa superioara (nu folosi farduri cu sclipici sau foarte sidefate, deoarece vei incarca machiajul).
  3. In coltul pleoapei superioare, traseaza o linie subtire folosind un alt fard, putin mai inchis. Trebuie sa fie ca o umbra, nu foarte vizibil si nu foarte diferit de culoarea de baza.
  4. Acum cu ajutorul unui tus negru traseaza o linie dreapta si nu foarte groasa din coltul interior al ochiului, catre coltul exterior (cu o mica coada).
  5. Jos vei folosi creion dermatograf, care nu este atat de intens precum tusul negru. Trasezi pe pleoapa inferioara (cam de la jumatatea ochiului spre coltul exterior) o linie, care sa nu se uneasca cu linia tusului de sus. Daca este foarte inchisa, o poti sterge usor cu un betisor cu vata pentru a obtine efectul dorit.
  6. In coltul interior al ochiului se aplica putin fard iluminator (deschis la culoare si usor sidefat). Acelasi fard se poate aplica si pe spatiul ramas intre sprancene si machiaj (pe pleoapa superioara).
  7. Aplica acum rimel pentru alungire.
  8. Un ruj rosu aprins va completa acest machiaj de minune.