Ziua in care venim pe aceasta lume este un eveniment foarte important, nu numai pentru noi, ci si pentru familia si prietenii nostri, asa ca atunci cand sarbatorim zilele noastre de nastere primim nenumarate mesaje de afectiune de la ei.

Nu exista o modalitate mai buna de a le multumi sau de a arata dragostea noastra celor dragi decat sa avem alaturi de ei un detaliu cu totul special atunci cand au o zi de nastere, de aceea, am pregatit aceasta sectiune cu cateva mesaje de la multi ani pe Mojoo care va vor placea foarte mult.

Va invitam sa alegeti acele mesaje care va plac cel mai mult si sa le distribuiti prin intermediul retelelor de socializare cu acel prieten sau membru al familiei care are o zi de nastere.

– „Trecerea timpului si varsta nu sunt o problema, viata este foarte frumoasa si a avea ocazia sa o traiesti este o binecuvantare enorma. La multi ani!”

– „Ceva imi spune ca esti pe cale sa incepi unul dintre cele mai frumoase momente din viata ta, asa ca sarbatoreste aceasta zi si ai la multi ani.”

– „Fie ca amintirea acestei zile frumoase sa fie cu tine pentru totdeauna si sa nu incetezi sa faci toate visele pe care le-ai devenit realitate. Sa aveti o zi de nastere minunata!”

– „Frumoasa mea matusa, cum sa uit acele ocazii in care mi-ai fost ca o mama? Cu toata recunostinta mea, iti doresc la multi ani!”

– „Astazi nu sarbatorim sfarsitul unui alt an din viata ta, ci inceputul unuia nou. La multi ani!”

– „Astazi m-am trezit cu un scop ferm, sa-ti transmit acest mesaj prin care sa-ti urez la multi ani si sa-ti transmit cele mai bune vibratii ale mele. Felicitari!”

– „Nici distanta si nici trecerea timpului nu vor putea sterge aceasta prietenie care exista intre noi. La multi ani!”

– „Imi doresc ca drumul pe care il parcurgi in fiecare zi sa te conduca direct catre fericire si realizarea viselor tale. Sa aveti la multi ani!”

– „Nu-ti face griji pentru ziua de maine sau pentru ieri, traieste fiecare zi si fa din ea cel mai bun din viata ta. La multi ani!”

Oricare dintre aceste mesaje va fi bine primit de acea persoana care are o zi de nastere, asa ca asigurati-va ca le impartasiti cu cei dragi.

Una dintre utilitatile pe care le au retelele de socializare este un memento de ziua de nastere care ne anunta sosirea acestor date cu totul speciale pentru toate contactele noastre si nu exista nimic ca sa le felicitam intr-un mod foarte original.

Nu este nevoie sa devii un scriitor profesionist pentru a scrie cele mai frumoase mesaje de ziua de nastere pentru ca te vom ajuta cu o compilatie pe care am creat-o pentru tine.

Puteti alege cate mesaje doriti din urmatoarea lista, asa ca mergeti mai departe, pregatiti-va sa impartasiti cele mai bune urari celor care isi sarbatoresc ziua de nastere.

– „Am multe comori pe care le-am dobandit de-a lungul vietii si una dintre cele mai pretioase este prietenia ta. Vreau sa-ti urez la multi ani!”

– “La multi ani! Nu te-as uita niciodata pe tine sau pe lucrurile grozave pe care le-am invatat alaturi de tine!”

– „Ai reusit sa castigi un spatiu in inima mea pentru ca esti o persoana cu sentimente bune si cu cele mai bune intentii. Iti doresc o zi de nastere fericita!”

– “Felicitari de ziua ta! Iti doresc o viata lunga ca sa sarbatoresti multe zile de nastere si sa te bucuri de compania si dragostea celor dragi.

– „Draga mama, nu exista o singura zi in care sa nu fi simtit dragostea ta, asa ca ma umple de mare bucurie sa-ti sarbatoresc ziua de nastere alaturi de tine. Felicitari!”

– “La multi ani! Uneori trecem prin momente dificile in viata noastra, dar trebuie sa pastram intotdeauna speranta si sa luptam pentru visele noastre.”

– „La multi ani sa aveti! Il rog pe Dumnezeu sa te verse cu o ploaie de binecuvantari, asa ca pregateste-te pentru cea mai buna etapa a vietii tale.”