Initiativa Civika.ro s-a materializat ieri intr-o noua editie Lecturi Urbane ( #lecturiurbane pe Twitter).

De data aceasta intalnirea a fost in statia Unirii 1 si s-a mers pe magistrala Dristor- Gara de Nord. Fiind vorba de o versiune imbunatatita, am avut si semne de carte si chiar titluri in engleza primite de la British Council. Mai mult, chiar Playboy Romania si-a anuntat suportul pentru acest proiect frumos.

Cu placere am recunoscut multe fete cunoscute de data trecuta, contrar unui obicei romanesc de a merge doar o data la un eveniment pentru a vedea despre ce e vorba si de a renunta imediat. Desigur ca au fost si oameni noi. Andrei Pinticaa adus studenti de la Universitatea Crestina “Dimitri Cantemir”. Din ce spunea au fost in jur de 20.

Daca data trecuta ne mai balbaiam cand abordam pe viitorii cititori de carti oferite prin #lecturiurbane, acum am devenit mai siguri pe noi, stiam ce trebuie sa le spunem, si astfel am reusit sa “vindem” mai multe carti. De la colegii cititori ce au tras cu urechea la discutiile pasagerilor am inteles ca ne bucuram si de o oarecare notorietate deja deoarece am fost recunoscuti. Probabil ca la urmatoarea editie vom fi si mai multi.

Si eu am dat cateva carti: cu aparatul foto intr-o mana si cu o carte in cealalta am reusit sa plasez cateva. Dar cum pozele fac cat o mie de cuvinte, va las sa vedeti galeria de poze. Printre cei identificati de mine se numara: Dan Dumitrescu si Adrian Ciubotaru(promotorii), Andrei Pintica(a adus studenti), Alexandru Negrea(Buddha), Oana Bratila, GeoAtreides, Sorin Rusi, Pandutzu, Sandra Ghitescu, Alina Constantinescu, Vulupe si multi altii. Nu am memorie de elefant, dar la urmatoarele editii ii voi tine minte si pe restul