Daca credeti ca dvs. si partenerul dumneavoastra treceti printr-o “criza de pasiune”, aveti nevoie de niste sfaturi pentru a reinvia pasiunea. Nu lasati flacara sa se stinga si urmati aceste recomandari pentru a readuce pasiunea in dormitor.

Circumstantele personale, ritmul actual al vietii, dificultatile inerente in relatie si conflictele din cuplu, afecteaza relatia. Greutatea rutinei fura pasiunea. Pasiunea nu este eterna. Timpul afecteaza adesea relatiile, si interesele sexuale dintre ambele parti pot fi reduse considerabil, fie din cauza rutinei, a lipsei de timp sau pur si simplu din cauza plictiselii.

Cu toate acestea, exista o solutie pentru tot. Flacara poate fi reaprinsa, atata timp cat exista vointa si exista sfaturi din partea specialistilor de la Placereshop.ro.

Pasiune, acel cuvant magic

Iata cateva sfaturi cu privire la activitatile si strategiile pe care le puteti utiliza pentru a “reaprinde” pasiunea si pentru a petrece momente de intimitate si complicitate cu partenerul dvs.

Nu setati orare. Uitati de faptul ca aveti un program de intimitate cu partenerul dvs. Surprindeti-va unul pe altul si faceti-o fara un plan … Cand aveti pofta!

Retraiti momente din trecut. De exemplu, stabiliti o intalnire in acel loc care a fost atat de important pentru dvs. la inceputul relatiei. Locurile produc emotii. Din acest motiv, cand ne lasam prinsi de magia unui loc, gandurile noastre produc senzatii.

Cautati contactul cu ochii. Comunicarea tehnologica a produs un efect negativ asupra cuplurilor. Pentru a recupera pasiunea in cuplu, incepeti cu gestul simplu de a privi in ochii persoana pe care o iubiti, contactul vizual creeaza un climat de incredere si intimitate intre cei doi. Acest gest produce apropiere.

Bucurati-va de placerea de a va saruta partenerul. Imaginati-va ca o faceti pentru prima oara in viata voastra si doriti sa demonstrati in acest gest al limbajului corporal tot ceea ce va simtiti in acel moment.

Masajele senzuale. Masajele reprezinta o experienta erotica extraordinara, intaresc increderea si intimitatea emotionala, sporesc dorinta, prelungesc orgasmul si, bineinteles, rup monotonia!

Utilizati jucarii sexuale. N-ati incercat niciodata? Ei bine, este timpul sa mergeti la cumparaturi … intr-un sex shop! Ce va sfatuim? Sa incepeti cu elementele de baza: dildo-uri, vibratoare, inele pentru penis … Dar este doar o sugestie; cea mai buna jucarie va fi cea care atrage atentia amandurora.

Gasiti timpul pentru a fi impreuna. Timpul petrecut impreuna este cheia pentru a face o casatorie sa mearga. Acest lucru devine deosebit de important atunci cand cuplul are copii. Prea multi oameni cred ca a avea copii este o chestiune de sacrificiu. Cei mai fericiti parinti sunt cei care au disciplina de a-si integra viata anterioara in cea noua.

Asta inseamna sa angajati o bona sau sa recrutati membri ai familiei sa ai grija de copii in timp ce dvs. si partenerul petreceti ceva timp impreuna.

Faceti o calatorie. O evadare romantica este o oportunitate de a rupe rutina zilnica, de a trai momente speciale si de a incuraja comunicarea si demonstratiile de afectiune. In acest caz, se recomanda sa stati departe de tehnologie.

Recuperarea activitatilor pierdute. Timpul liber este redus cand aveti copii. De regula, momentele intime ale cuplului sunt conditionate de obligatiile familiale, si activitatile stimulatoare care intaresc relatia raman in urma. Pentru a evita acest lucru, faceti o lista impreuna cu partenerul, cu acele momente care v-au amuzat si care au trezit erotismul la inceputul relatie voastre.

Imbunatatiti factorul surprinza. A surprinde este a activa emotii placute. Un joc pe care il puteti incerca este cutia cu dorinte: fiecare dintre voi trebuie sa scrie 5 lucruri pe care le doreste pe niste bucati mici de hartie, descrieti cu meticulozitate si pastrati-le intr-o cutie. Apoi, schimbati cutia. Provocarea este ca fiecare dintre parteneri sa indeplinasca dorinta partenerului atunci cand acesta se asteapta cel mai putin.

Treziti cele cinci simturi. In multe cazuri, relatiile sexuale se concentreaza doar pe zona genitala. Incercati sa acordati atentie altor zone – corpul este o sursa de placere nelimitata. Activati atingerea, vederea, gustul si mirosul prin resurse cum ar fi aromele, muzica sugestiva sau elemente decorative, cum ar fi lumanarile.