Pregatita sa navigheze in calatoria sa inaugurala in noiembrie 2020, Odyssey of the Seas va fi una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume. Si, ca atare, va afisa o baterie de atractii si propuneri gastronomice care ii vor distra pe pasageri fara pauze in timpul calatoriei.

Aceasta nava este prima din clasa Quantum Ultra care opereaza in Caraibe si America de Nord si va fi, de asemenea, stationata in Marea Mediterana. Cu un volum de 168.800 de tone, va avea o capacitate de 4.200 de pasageri, la fel ca nava sa sora Spectrum of the Seas.

Cel mai mare complex de atractii din mare

Pe aceasta nava nou-nouta va debuta noua generatie de SeaPlex, care se pretinde a fi cel mai mare complex de atractii dintre navele de croaziera. Intr-un plan „cu cat mai mare, cu atat mai bine”, Royal Caribbean a raportat ca „cea mai mare arcade interactiva care a navigat vreodata pe mari” va fi afisata acolo.

In local vor fi jocuri de realitate virtuala, atat individuale, cat si in grup, pereti si podele cu efecte de realitate augmentata, care vor cufunda pasagerii in tot felul de provocari.

O alta zona, dedicata tot atractiilor, va avea o pista cu bara de protectie si un trapez zburator pentru a demonstra abilitatile fizice.

Va fi jocul „Combat for the city of glass”, un joc de lasere si lumini ultraviolete in care doua parti, Yeti si Exploratorii Zapezii trebuie sa lupte (practic) intre ele.

Pentru cei pasionati de emotii intense

Alaturi de SeaPlex va fi unul dintre numeroasele restaurante la bord, Playmakers Sports Bar & Arcade, unde peretii captusiti cu televizoare vor arata tot felul de evenimente sportive, de urmarit alaturi de bere, burgeri, aripi de pui si alte preparate americane.

Pentru iubitorii de adrenalina, exista cateva atractii care sunt deja cunoscute de la alte nave Royal Caribbean, cum ar fi simulatorul de surf Flow Rider, tunelul iFly cu gravitate zero , un perete de alpinism inalt de 12 metri si SkyPad, o trambulina. -bungee unde folosirea ochelarilor de realitate virtuala duce la o calatorie ireala intr-o alta dimensiune.

Va exista si cabina de sticla North Star, care va fi ridicata la 91 de metri inaltime prin intermediul unui brat mecanic pentru a obtine vederi panoramice de 360 ​​de grade asupra navei de croaziera si a marii din jur.

Piscine si cazi cu hidromasaj

Pe Odyssey of the Seas vor fi doua punti dedicate exclusiv piscinelor, jocurilor acvatice si solarii.

Doua dintre piscine vor fi in aer liber si vor fi, de asemenea, patru piscine inchise, incalzite, cu efecte de apa precum un jacuzzi.

Pe langa sezlongurile si haimas tipice, vor fi oferite cocktailuri si bauturi tropicale de la The Lime & Coconout si mancare mexicana de la El Loco Fresh.

Cei mici se pot distra in complexul de tobogane cu apa, fantani si tunuri cu apa Splashaway Bay, in timp ce cei mai mari se relaxeaza in solar, situat pe puntea superioara.

Spectacole de ultima generatie

Pe aceasta nava, a 27-a Royal Caribbean, pe langa spectacolele de la Royal Theatre, spatiul Two70 va imbina arta si tehnologia. Numele sau vine de la faptul ca este un spatiu cu vederi de 270 de grade asupra marii, care noaptea devine un ecran gigantic de 41 de metri lungime si 6,7 metri inaltime, unde sunt prezentate filme si animatii cu tehnologia Vistarama.

Ideea este de a crea un „teatru multidimensional”, indica ei in compania de transport maritim, cu sase ecrane mobile care se misca in toate unghiurile pentru a crea efecte vizuale fascinante care sunt combinate cu prezentari live.

Propuneri gastronomice

Ca si pe alte nave ale acestei companii de transport maritim, puteti incerca cocktailuri facute de roboti in Bionic Bar sau puteti asculta muzica in Music Hall, unde exista un calendar non-stop de grupuri si solisti.

Optiunile de luat masa de la Odyssey includ Teppanyaki (japonez), Orientul Indepartat (friptura si peste), Giovanni’s Italian (paste in stil italian), Izumi (sushi), Chop’s Grille (gratare) si Wonderland (bucatarie creativa), printre altele.

Pe scurt: pasagerii Odyssey of the Seas nu vor avea niciun minut liber daca vor sa profite din plin de aceste atractii si propuneri gastronomice.