Dacă vrei să porți pe unghii în tendințele podiumului în acest sezon, nu este deloc dificil. Cele mai mari tendințe pentru manichiura cu gel unghii, nu sunt doar simple, ci sunt și total expresive. Singura dificultate este luarea unei decizii pentru gelul de unghii. Dacă nu nu îți plac foarte mult culorile sau finisajele strălucitoare, poți apela la un gel unghii roz nud fără griji, pentru că este total la modă în această vară, de preferință în combinație cu o formă de unghii scurte și rotunde. Dacă îți place manichiura cu accent, poți aplica tatuaje subtile sau strasuri pe unghii, deoarece acestea îmbunătățesc imediat orice manichiură cu gel.Poate că ai văzut unele dintre cele mai variate nuanțe de culori roz unghii cu gel la Săptămâna Modei. Dacă nu te poți decide asupra unei singure nuanțe, poți face din toate un trend. Dacă vrei să fii cu adevărat creativă, poți purta și diferite nuanțe de roz pe diferite unghii. Nu poți greși, pentru că, după cum se știe, nuanțele dintr-o familie de culori se armonizează întotdeauna bine între ele.

Manichiura cu gel unghii pe diferite forme

Unghiile ascuțite extra-lungi sunt trendul unghiilor prin excelență pe podiumurile de modă. Nu contează dacă sunt aplicate pietre pe unghii cu gel sau fără aplicații și într-o singură culoare, deoarece această formă a unghiei este întotdeauna o atracție. Dacă nu ai unghii deosebit de dure, poți face unghii cu gel. Unghiile franţuzeşti au ocupat de mult timp un loc ferm în inimile fashionistelor și sunt acum o parte integrantă a tendinței modei pentru unghii cu gel. În acest sezon poți purta cele mai nebunești și mai creative versiuni ale manichiurii franțuzești. Ai putea crede că acest lucru nu are mare legătură cu versiunea originală a designului unghiilor, însă este perfect în regulă și absolut de dorit. Tendințele evoluează, iar manichiura cu gel de unghii este acum în trend.

Manichiură diversă cu gel de unghii

Cu gel de unghii poți crea manichiuri sălbatice, împodobite elegant, forme neobișnuite, lungi de un centimetru etc. Modelele de manichiuri cu gel de unghii atrăgătoare sunt omniprezente de ceva vreme pe mâinile vedetelor, dar și pe mâinile femeilor și fetelor la modă. Aproape că nu există limite pentru design. Decorarea și înfrumusețarea unghiilor are o tradiție îndelungată în multe culturi și pe multe continente, ca ritual și simbol de statut. Cu unghiile foarte lungi, lucrul cu mâinile este de obicei limitat. Chiar și în trecut, unghiile artistice simbolizau faptul că cineva își permitea să nu lucreze. În prezent însă, cu gel de unghii, cu siguranță poți învăța strategii de coping pentru manichiura de zi cu zi. Crearea manichiurii cu gel de unghii, înseamnă și a te exprima fără cuvinte.