Cine ar fi crezit ca se poate ajunge atat de departe cu meseria de a fi blogger si sa iti atingi independenta financiara, ocupandu-te de un hobby. Te intrebai daca se fac bani din YouTube si oare cat castiga profesionistii acestui domeniu? Uite mai jos topul celor 10 YouTuberi cei mai bine platiti!

Vom incepe in ordine descrescatoare:

10. Preston Arcement

A castigat popularitate in principal prin videoclipurile sale despre jocul Minecraft, desi bloggerul are mai multe canale diferite. In 2021, Preston a castigat 16 milioane de dolari, ceva mai putin decat in anul precedent, cand s-a clasat pe locul sase pe lista.

9. Logan Paul

Boxer scandalos si blogger video. Ultima data inainte de asta a fost inclus in aceasta lista in 2017. Anul trecut, veniturile lui s-au ridicat la 18 milioane de dolari.

8. Dude perfect

Grupul de comedie Dude Perfect s-a clasat pe locul al treilea in clasament in 2020. In 2021, a castigat 20 de milioane de dolari.

7. Ryan Kaji

Autorul celui mai faimos canal din lume, care gazduieste recenzii despre jucariile pentru copii, Ryan Kadzi, in varsta de 10 ani, a trecut de pe locul trei pe locul sapte. In 2021, recenziile sale, videoclipurile educationale si blogurile de familie i-au adus 27 de milioane de dolari.

6. Nastya Radzinskaya

Canalul lui Nastya, in varsta de sapte ani, cu aproape 90 de milioane de abonati, a inceput si el ca un loc in care au fost descoperite si evaluate noi jucarii pentru copii. Dar popularitatea lui a crescut in timp, la fel ca si veniturile sale. Forbes estimeaza ca Nastya si familia ei au castigat 28 de milioane de dolari anul trecut.

5. Unspeakable

Acesta este nou pe lista celor mai bogati YouTuberi. Un jucator Minecraft cu aceasta porecla a postat videoclipuri cu aventurile sale in acest joc de aproximativ 10 ani. Anul trecut, el a vandut drepturile asupra videoclipurilor catre Spotter, iar acest lucru l-a ajutat sa castige 28,5 milioane de dolari.

4. Rhett si Link

Duo-ul de comedianti americani care, printre altele, gazduieste talk-show-ul YouTube „Good Mythical Morning”, a primit 30 de milioane de dolari in 2021.

3.Markiplier

Un alt jucator care vinde cu succes marfuri sub propria marca a castigat 38 de milioane de dolari anul trecut.

2. Jake Paul

Actorul si bloggerul american s-a apucat activ de box, ceea ce l-a ajutat sa revina in top 10. Luptele sale cu vedetele asociatiei americane Ultimate Fighting Championship (UFC), care desfasoara lupte de arte martiale mixte, l-au ajutat sa obtina 38 de milioane de dolari la sfarsitul anului.

1. MrBeast

YouTuberul cu cel mai mare venit foloseste diverse trucuri si farse pentru a atrage publicul. Anul trecut, el a recreat elemente ale super-popularului joc Squid de la Netflix, inclusiv sa joace de-a v-ati ascunselea pe un stadion imens si sa fie „ingropat” de viu.

La sfarsitul anului, videoclipul de pe canalul sau a fost vizionat de 10 miliarde de ori. Impreuna cu incasarile din vanzarea de burgeri, acest lucru l-a ajutat sa-si dubleze veniturile fata de 2020, cand era al doilea in clasamentul Forbes.