Cine a spus ca a fi singur este un lucru rau? Ei bine, cu atatea carti minunate de citit, care sunt perfecte pentru doamnele singure de acolo, cu siguranta nu cred ca este. De fapt, daca te simti trist si nesigur ca nu ai o viata amoroasa, exista carti grozave pe care le poti citi, care te pot inspira in mijlocul calatoriei tale ca singur. Cine stie? S-ar putea sa inveti un lucru sau doua.

1. Spinster De Kate Bolick

In aceasta carte, autorul se uita in viata altor femei celebre care au fost etichetate ca ,,spintere”. Ea exploreaza si se gandeste de ce femeile din trecut, prezent si viitor aleg sa traiasca o singura viata.

2. Toate Doamnele Singure De Rebecca Traister

Aceasta carte discuta despre cresterea dramatica a varstei la care se casatoresc oamenii si de ce unele femei aleg sa nu mearga dupa viata casatorita sau de familie.

3. Singled Out De Bella DePaulo

Single Out a expus zece mituri ale single-hood. Aceasta carte va va arata ca, desi single-urile sunt selectate pentru tratament nedrept de la locul de munca sau peste tot, ele nu sunt pur si simplu victime ale acestui singlism. De fapt, persoanele singure traiesc fericite.

4. Going Solo De Eric Klinenberg

Aceasta carte exploreaza ascensiunea dramatica a vietii solo si examineaza impactul seismic pe care il are. Este, de asemenea, o evaluare puternica si necesara a unei schimbari sociale fara precedent.

5. Herland De Charlotte Perkins Gilman

Herland este scrisa de feminista Charlotte Perkins Gilman. Cartea este despre o societate izolata compusa din femei. Tema principala a acestei carti este definirea genului – rolurile, modul in care este creat social si modul in care este privit ca fiind inflexibil de ambele sexe.

6. Nu Esti Tu: 27 (Gresite) Motive Pentru Care Esti Singur De Sara Eckel

Daca sunteti singur si cautati, explicatiile altora nu au sfarsit de ce inca nu o puteti gasi pe cea potrivita. Aceasta carte va va ajuta sa va simtiti mult mai bine despre voi insiva si va va ajuta sa varsati cateva ganduri negative pe care le-ati avut despre motivul pentru care sunteti inca singur.

7. Singur: Arta De A Fi Multumit, Implinit Si Independent De Judy Ford

Aceasta carte a impartasit povestile altor singuri si va va permite sa vedeti lucrurile dintr-un alt unghi. De asemenea, discuta modalitati de a creste in unicitatea ta si cum sa abordezi presiunea culturala de a fi intr-o relatie pentru a gasi fericirea.

8. Living Alone And Loving It De Barbara Feldon

Aceasta carte a avut cateva idei excelente pentru a-ti savura timpul in timp ce traiesti singur, pentru a face sa para mai putin singuratic. Acest lucru va va invata, de asemenea, ca a fi singur nu este singur, ci mai degraba o sansa de a va conecta si de a va asuma responsabilitatea.

9. Alegandu-Ma Inainte De Noi De Christine Arylo

Aceasta carte este inspirata despre crearea unei relatii care are radacini in adevarata onestitate si dragoste fata de tine si partenerul tau, spre deosebire de negare sau fantezii cu privire la ceea ce doresti sa fie relatia.

10. Femeia Singura De Mandy Hale

Cartea Single Woman este o carte incurajatoare pentru toate doamnele singure de acolo. De asemenea, va veti bucura cum a vorbit despre Dumnezeu si despre cum are planuri mai mari pentru voi.

11. All Grown Up De Jami Attenberg

Ce inseamna sa fii adult? Ce inseamna sa fii femeie? Aceasta carte descrie singurul ca fiind neatasat, dar, de asemenea, ca dezgustul de sine este acelasi cu auto-reflectarea, indrazneala este aceeasi cu vitejia si ca implinirea personala este primordiala.

12. Mananca, Roaga-Te, Iubeste De Elizabeth Gilbert

Aceasta carte este despre calatoria unei femei dupa o serie de greutati personale pentru a gasi pacea si fericirea in trei tari. Aceasta carte va va conduce, de asemenea, la descoperirea de sine si la ce se poate intampla atunci cand va revendicati propria multumire in loc sa incercati sa traiti in limitele idealurilor societatii.

13. Cum Sa Fii Femeie De Caitlin Moran

Aceasta carte poate fi etichetata ca un fel de memorie feminista. Autorul leaga observatia provocatoare asupra vietii femeilor de scenele amuzante ale ei.

14. El Nu Este Atat De Mult Pentru Tine De Greg Behrendt Si Liz Tuccillo

Aceasta carte ii educa pe femei despre cum sa spuna cand unui tip pur si simplu nu-i plac suficient, astfel incat sa nu mai piarda timpul facand scuze. De asemenea, aceasta carte stie cat de frumoasa, inteligenta si amuzanta esti o femeie care merita mai bine.

15. Make Every Man Want You De Marie Forleo

Aceasta carte este realista si stie sa se raporteze la problemele adevaratei femei atunci cand vine vorba de a atrage atentia unui barbat. De asemenea, va va ajuta sa invatati cum sa eliberati blocaje mentale si sa mergeti mai departe in orice relatie.