Platforma sociala Twitter si-a schimbat interfata pentru prima data in patru ani pentru a oferi celor 160 de milioane de utilizatori o experienta multimedia completa, scrie BBC News.

Noul design faciliteaza accesul utilizatorilor la fotografii si videoclipuri. Astfel, informatia este dispusa in pagina pe doua coloane, in partea stanga fiind disponibile mesajele postate, iar in dreapta fotografiile din cadrul textului. Pana acum, majoritatea link-urilor catre fotografii si videoclipuri erau disponibile pe alte website-uri sau tab-uri ale browser-ului.

Twitter a semnat parteneriate cu 16 site-uri de imagini si videoclipuri, printre care YouTube si Flikr, pentru a avea continutul acestora incorporat in site.

In cadrul lansarii noului site, la sediul central al Twitter din San Francisco, Evan William, directorul executiv si co-fondatorul platformei, a anuntat ca in fiecare zi pe site-ul de socializare se inregistreaza 370.000 de utilizatori noi.

Analistii si specialistii din industrie au fost impresionati de noua interfata Twitter.com, care va fi disponibila in cateva saptamani.

Mai jos puteti urmari filmuletul de prezentare a noului format Twitter.