Indiferent dacă strălucesc, sclipesc discret sau sunt decorate cu mici piese de artă,  unghiile pot fi o expresie a creativității și personalității fiecăruia. Fanii artei unghiilor sunt de obicei împărțiți în două tabere: pasionații de gel și acril. Există chiar și o metodă care combină avantajele ambelor tipuri de unghii și tocmai de aceea a devenit o tendință populară pentru unghii, Polygel. Mai ușoare decât unghiile acrilice, mai puternice decât unghiile cu gel și adaptabile individual – acestea sunt doar câteva dintre avantajele care asigură că unghiile cu polygel sunt tendința momentului. Polygel este cel mai popular material pentru modelarea unghiilor printre maeștrii de manichiură. Alegerea pe care au făcut-o profesioniștii este ușor de înțeles: combină avantajele extensiilor din acril și gel.

Polygel, cel mai convenabil pentru manichiură 

Polygelul este considerat cel mai convenabil și optim produs pentru manichiură. Unghiile extinse arată cât se poate de natural, sunt durabile și au o perioadă lungă de purtare, de până la 6 săptămâni. Și un alt bonus avantajos, nu există miros înțepător. Polygel este un hibrid de acrilic și gel. Această compoziție este destul de densă, ceea ce îți permite să lucrezi atât cu forme superioare, cât și inferioare și care sunt dificil de utilizat cu extensii de gel. O consistență bună face munca și mai rapidă și mai convenabilă. Produsul are, de asemenea, vâscozitate optimă, nu este gros și nu este fluid. Polygel își păstrează perfect forma. Cu ajutorul lui poți forma unghii pătrate, migdale si ovale perfect. Compoziția se distribuie ușor pe unghie, iar după polimerizare, resturile sunt corectate cu ușurință cu o freză unghii. În plus, polygelul nu se întărește în aer (cum ar fi acrilul) și de aceea, poți crea forma dorită atât timp cât ai nevoie. Materialul are o aderență bună la unghie și nu rămâne pe marginea liberă.

Polygel, preferatul tuturor

Polygel este un material care pare să aibă o mie și una de avantaje: ușor, rapid și uniform distribuit, nu curge. Este suficient de dens pentru a ține perfect arcul și se pilește bine la corectarea formei după polimerizare. Nu are un miros ascuțit și înțepător și este durabil și rezistent. Polygel este un produs excelent pentru designul unghiilor. Combină toate avantajele extensiilor acrilice și ale gelului. Nu are un miros atât de înțepător precum acrilul și este mai plastic decât gelul. Acest lucru îl face mai durabil și mai sigur atât pentru client, cât și pentru maestru. Prin urmare, extensiile cu polygel au devenit mult mai populare acum. Uneori este destul de dificil să-ți păstrezi unghiile în formă și stare perfectă, chiar și cu lacul cu gel. Iar construcția unghiilor cu gel nu va da un rezultat pe termen lung. Prin urmare, polygel a devenit încântător pentru mulți manichiuriști profesioniști și pentru cliente.