Printre primele probleme care intervin atunci când achiziționezi un automobil nou sunt cele legate de service și întreținere.

Iar când alegerea ta este o mașină rulată, deci second hand, cu siguranță te întrebi ce vei face dacă ai nevoie de service și reparații după cumpărare, având în vedere că mașinile uzate nu mai beneficiază de garanția inițială pe care o au vehiculele noi.

Dacă alegi auto rulate cu garanție de la Auto Schunn, beneficiezi de întreținere gratuită timp de 6 luni , din momentul achiziției, sau la atingerea a 10.000 km ( conform computerului Assyst Plus).

Acum este mult mai simplu să cumperi un vehicul rulat, alegi Auto Schunn, dealer de mașini second hand Arad.

Calitatea autovehiculelor rulate din oferta Auto Schunn este ireproșabilă. Fiecare autoturism rulat este atent selecționat de către specialiștii Auto Schunn.

Ce tip de vehicule Mercedes-Benz Certified găsești în oferta Auto Schunn?

Starea impecabilă a unui autoturism Mercedes-Benz Certified este demonstrată  de un certificat de calitate care atestă verificările și inspecțiile minuțioase aplicate mașinii.

În plus, cumpărătorii beneficiază de un ITP valabil minimum 21 luni, din momentul achiziției.

Oferta de auto rulate cu garanție de la Auto Schunn cuprinde automobile Mercedes din toate seriile constructive, care au un rulaj de maxim 150.000 km și vechimea maximă de  6 ani.

Pot fi certificate ca fiind automobile  Mercedes-Benz Certified doar exemplarele care au trecut cu succes verificarea tehnică specifică pentru mașini second hand.

Automobilele Mercedes-Benz Certified beneficiază de avantaje suplimentare atractive, pe care e necesar să le cunoști înainte de a decide achiziția.

Beneficii generate de programul Mercedes-Benz Certified

În primul rând, aceste vehicule rulate Certified beneficiază de o garanție europeană de 2 ani ( 24 de luni), completată de oferta de reparații rapide în centrele de service certificat Mercedes-Benz cu piese de origine Mercedes-Benz .

În cazul necesității unor reparații urgente, service-ul mobil este la dispoziția clienților, alături de alte servicii de mobilitate ( autoturism de schimb în perioada de reparații, transport alternativ cu taxiul, trenul, etc. în cazul unor defecțiuni care fac indisponibil autoturismul propriu).

Un alt avantaj al acestor auto rulate cu garanție  este verificarea multipunct 360, care înseamnă o inspectare amănunțită și o verificare tehnică conformă cu standardele de calitate Mercedes-Benz.

Fiecare autoturism Certified din oferta dealerului de mașini second hand din Arad, Auto Schunn, are rulajul verificat și garantat iar istoricul de service al mașinii este de asemenea certificat pentru a corespunde strict realității.

Auto Schunn România propune clienților diferite servicii de finanțare: credit auto, leasing auto financiar sau leasing auto operațional.

Aceste soluții de achiziție a autoturismelor Mercedes-Benz Certified ajută clienții să identifice cele mai bune condiții contractuale de achiziție în rate, în funcție de bugetul fiecăruia.

Un alt avantaj ce merită menționat este accesul clienților la toate serviciile și produsele originale tip Mercedes me, incluse în programului Mercedes-Benz Certified.

Fiecare client care cumpără un autoturism second hand cu garanție, Mercedes-Benz Certified poate alege să semneze un contract de service oferit de Auto Schunn Romania, dealer autorizat Mercedes-Benz.