Orice femeie este sexy si aceste arme trebuie aduse din cand in cand in dormitor pentru ca relatia cu partenerul sa se simta mereu noua. Rutina se poate instala destul de usor in relatiile de lunga durata. In cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva idei de sex pe care orice femeie ar trebui sa le puna in practica. Senzualitatea feminina este cel mai evident atuu al oricarei femei. Daca te simti nonconformista poti sa iti aduci relatia la un alt nivel si sa incerci chiar si sexul in trei. 

Sexul in trei nu este intr-adevar pentru toate cuplurile, dar daca aveti o curiozitate si va doriti sa va transformati radical relatia, pe site-ul SUMMITBUCHAREST regasiti o lista de dame de companie si escorte care sa se plieze pe orice fel de preferinte sexuale. Pe langa sexul in trei, iata ce poti sa faci tu, ca femeie pentru a reinvia relatia cu partenerul.

1. INITIAZA SEXUL

De multe ori rutina se instaleaza din cauza orelor multe petrecute la serviciu si a stresului acumulat. In aceasta ordine de idei, sexul iese de multe ori din discutie. Deoarece barbatii initiaza de obicei sexul, aproape de doua ori mai des decat femeile, ei sunt cei care sunt respinsi atunci cand femeile nu au chef. Chiar daca spuneti ,,Da”, pentru a face sex mai des, decat nu, este foarte placut pentru barbati cand femeile initiaza o partida de sex.

Barbatii nu ii vor spune direct unei femei sa initieze sexul, dar in secret este o idee care ar trebui sa faca parte din realitatea oricarui cuplu. Totusi, acest truc nu functioneaza la nesfarsit si mai trebuie adaugate si alte atuuri pe lista. De asemenea, pozitiile sexuale, preludiul si tot ce tine de sex trebuie sa fie schimbat din cand in cand.

Iata cateva idei referitoare la cum poti sa incepi o partida de sex:

-Intreaba-l daca vrea sa faca sex.

-Dezbraca-te si intra in camera in haine sexy sau fara haine.

-Lasa-l sa te vada cum te joci cu tine.

-Spune-i ca veti face sex de indata ce amandoi ajungi acasa.

-Trimite-i un mesaj cu o promisiune obraznica.

2. INVATA CUM SA FACI UN SEX ORAL FANTASTIC

Probabil ca pana acum ai citit despre tone de tehnici pentru sex oral si sfaturi legate de pozitii pentru sex oral si asa mai departe. Cand literalmente poti ,,patrunde in mintea barbatului tau” cu un sex oral de calitate, atunci este foarte probabil sa-ti inapoieze favoarea. Amintiti-va insa ca a face un sex oral inseamna mai mult decat sa citesti sfaturi si informatii minunate. Un sex oral necesita exersare si utilizarea mai multor tehnici pe care sa le incerci. In acest mod vei gasi tehnica preferata atat de tine, cat si de barbatul din viata ta.

Daca doriti sa-i oferiti iubitului orgasme de neuitat, care il vor tine obsedat sexual de tine, puteti invata aceste tehnici sexuale de pe o multime de site-uri care au categoria sex si relatii.

Evident, barbatul din viata ta va aprecia daca exersezi aceste tehnici cat mai mult. Cu toate acestea, o idee grozava este sa practicati o noua tehnica mai intai pe o banana decojita inainte de a o incerca pe iubit. Atunci il poti surprinde placut la urmatoarea partida de sex. 

3. ATINGETI INTREGUL CORP

Este prea usor sa te concentrezi asupra organelor genitale (si a sanilor) atunci cand faceti sex, dar corpul contine mai mult decat doar zone erogene evidente. Aproape orice parte a corpului tau poate fi senzuala odata ce te simti o femeie sexy. Asa ca trece-ti mainile peste pieptul sau. Foloseste-ti unghiile daca nu il deranjeaza si chiar ii place sa simta o mica doza de durere. 

Imagineaza-ti energia sexuala cum coboara spre varful degetelor (sau o alta parte a corpului) si concentreaza-te asupra acestui aspect. Acum, cu siguranta, acest lucru poate suna un pic woo-woo, dar daca treci de inhibitii, veti gasi amandoi sexul mult mai satisfacator.

4. INCERCATI POZITII SEXUALE NOI

Asadar, sa oferi un sex oral grozav este, evident, important pentru placerea barbatului tau in pat. Dar ceva pe care majoritatea baietilor il considera mai important decat sa aiba parte de un sex oral, este sa faca un sex excelent. Cel mai simplu mod de a-ti imbunatati abilitatile sexuale este sa inveti cateva  pozitii sexuale grozave care se simt fabuloase pentru partenerul tau. Nu uita ca barbatii sunt diferiti si prefera pozitii sexuale diferite. 

S-ar putea sa descoperi ca barbatul tau adora sa te domine si sa controleze actiunea atunci cand faceti sex. Sau poate vei descoperi ca prefera sa faca sex in pozitia Doggy Style sau ca prefera atunci cand esti deasupra lui. Cel mai rapid mod de a afla ce pozitii sexuale prefera barbatul iubit, este sa-l intrebati. Dar acesta nu este intotdeauna cel mai sexy sau distractiv lucru. O modalitate mult mai interesanta de a afla care sunt pozitiile care ii plac este sa le incercati si sa vedeti care dintre ele il fac sa isi piarda controlul.

5. VORBESTE MURDAR

Daca nu ai mai incercat sa vorbesti murdar cu barbatul tau, atunci este timpul sa pui in practica acest truc. Practic, tuturor barbatilor le place cand femeia de langa ei le vorbeste murdar. Dar nu te lasa pacalita sa crezi ca vorbind murdar necesita sa te concentrezi doar pe sex.

Multe conversatii murdare sunt foarte subtile, ceea ce mentine o aura de mister, o provocare. Barbatilor le plac jocurile si cu atat mai mult daca este implicata o conversatie sexy. Nu uita ca barbatilor le place sa vaneze, iar in mesajele murdare trimise poti strecura indicii sexuale care sa reprezinte o provocare.

Lucrul cu adevarat cool despre vorbitul murdara cu barbatul tau este ca ajuta la crearea unei lumi doar a voastre. Poate fi ca un limbaj secret dintre voi despre care altii nu au habar.