Replica dura a lui Gheorghe Nichita, seful PSD Iasi, dupa ce Constantin Simirad a pus un banner pe strada V. Alecsandri in care il acuza de “autodemolarea” cladirii. “Unde scuipa, acolo linge, imi pare rau”, a spus Nichita despre colegul sau de partid din PSD Iasi.

Nichita se gindeste sa-l dea in judecata pe Simirad

“Imi rezerv dreptul de a analiza si cu avocatii, pentru ca mi se aduce mie ca imagine un prejudiciu decit domnului Simirad si s-ar putea sa il actionez si in judecata. E chestiune veche, tineti minte, spunea despre finul sau (Liviu Antonesei – n.red.) ca e omul negru al orasului, de domnul Brailean spunea ca e omul negru al orasului, mai tineti minte, ori acum domnul Brailean e consilierul dinsului, deci unde scuipa, acolo linge imi pare rau”, a replicat Gheorghe Nichita, la Stirile Tele’M.

Celalalt “protagonist” al bannerului cu pricina s-a aratat mai relaxat. “Eu sint convins ca voi cistiga din punct de vedere politic in aceasta campanie a domnului Simirad, pentru ca nu face decat sa trezeasca interesul in viata publica pe acest subiect. Si oamenii nu mai pot fi pacaliti, vor intelege usor cum anume trebuie cheltuit banul public, cine doreste cu adevarat sa dezvolte judetul si cine doreste sa faca doar afaceri si ambitii personale”, a declarat Dan Carlan, presedintele PD-L Iasi, pentru Tele’M.

Bannerul care a stirnit scandalul dintre cei doi

“Monument istoric lasat autodemolarii de catre PSD prin Gheorghe Nichita si PDL prin Dan Carlan”. Un banner cu acest mesaj a fost instalat luni la amiaza pe cladirea de pe strada V. Alecsandri, din proprietatea Consiliului Judetean Iasi. Initiativa ii apartine lui Constantin Simirad, seful CJ Iasi. Acesta este nemultumit de faptul ca toti consilierii PSD si PDL nu au fost de acord sa aloce doua milioane de euro pentru refacerea imobilului.