Crearea unui profil de intalnire de la zero poate da senzatia de oboseala. Te poti simti intimidat sau fara incredere. Profilul de pe site-urile de matrimoniale este o versiune mini despre cine sunteti si cine vreti sa aratati ca sunteti doar ar putea atrage atentia cuiva, pentru totdeauna sau pentru o intalnire casual.

Crearea unui profil de intalnire de la zero necesita mult timp, efort si un plan, la fel cum ati face daca ar fi vorba despre un CV. Dar, la fel ca un CV sau o scrisoare de intentie, exista o multime de resurse disponibile pentru a ajuta la completarea unui profil pe site-uri precum 123MATRIMONIALE.RO. Utilizand un model de completare a profilurilor de pe site-urile de matrimoniale, acest lucru va va face sa treceti peste aceste emotii de inceput.

1. Matrimoniale – modelul romantic

Acest gen de profil se potriveste persoanelor care sunt cu adevarat romantice si sensibile. Filmele preferate vor fi mereu cele romantice, iar povestile bunicilor despre casnicie sunt relatarile preferate din viata ta. Acest gen de profil nu este gresit, in masura in care esti sincer si chiar asa simti. Ideea ca esti romantic nu trebuie sa se rezume doar la ceea ce scrii intr-un profil de pe site-urile de intalniri online. 

2. Matrimoniale – modelul amuzant

Esti, bine, amuzant. Daca profilul tau de pe 123matrimoniale.ro ii poate face sa rada, iti este aproape garantat un pas in directia buna. Umorul intotdeauna este bine vazut, dar trebuie sa ai grija ca glumele sa fie ok si sa vezi categoria publicului care apreciaza acele glume. Spre exemplu, nu toata lumea apreciaza umorul negru. Totusi o nota amuzanta in profil, este un model bun de urmat deoarece lasa impresia ca esti o persoana relaxata, care stie sa se bucure de viata.

3.Matrimoniale – modelul inteligent

Tu esti cel pe care toti prietenii tai il intreaba despre ultimele noutati sau ce alegeri ar trebui sa faca in anumite privinte. Aceste persoane sunt de obicei foarte respectate in grupuri deoarece mereu au idei inovative si de obicei au o gandire deschisa si orientata spre tot ce este nou. 

4. Matrimoniale – modelul persoanei determinate

Persoanele care lucreaza multe ore sunt oameni de incredere, generosi si orientati spre obiective, trei calitati pe care multi oameni le cauta in relatia lor. Tu esti persoana pe care o cheama prietenii tai atunci cand au nevoie de ajutor pentru a se muta sau pentru orice alte treburi. De obicei, aceste persoane sunt apreciate pentru maturitatea de care dau dovada si pentru faptul ca sunt familisti ideali. Acestor persoane le place stabilitatea si de obicei sunt conservatori, dar intr-un sens bun. 

5. Matrimoniale – modelul iubitorului de animale

Acesta este un sablon de profil de pe site-urile de matrimoniale care se refera la toate persoanele care iubesc animalele de companie. Esti mandru de cainele tau si iti petreci majoritatea timpului cu acest prieten necuvantator. Daca scrii acest lucru in profilul tau, atunci exista sanse mari sa gasesti multe persoane cu care sa impartasesti aceasta pasiune. Este important sa specifici daca iti plac cainii sau pisicile deoarece multe persoane apreciaza cainii, dar iubesc pisicile si invers. 

6. Matrimoniale – modelul pasionatului de tehnologie

Esti un tocilar si esti mandru de asta. Iti place sa faci coduri, iti place sa citesti si esti prima persoana pe care o apeleaza toata lumea atunci cand au nevoie de un computer sau telefon. Este important sa mentionezi aceste lucruri daca te regasesti in aceasta descriere. Este recomandat sa fii mandru de ceea ce esti deoarece doar asa vei gasi un partener cu care sa impartasesti experiente si activitati comune.