Pe langa faptul ca sunt aratoase, care ar putea fi trasaturile pe care fetele le gasesc atractive la un barbat? Esti curios de ele? Vrei sa fii mai atractiva in ochii femeilor, in speranta ca in sfarsit te va observa?

Pentru multe femei, aspectul fizic nu este principala prioritate atunci cand cauta un partener potrivit. Exista inca multe doamne sensibile care stiu ca maturitatea este mai importanta decat arata. Din acest motiv, vor sa cunoasca mai mult un tip inainte de a se angaja intr-o relatie.

Daca va intrebati ce calitati au barbatii maturi, continuati sa cititi mai jos. Iata cateva dintre lucrurile pe care majoritatea fetelor le considera atractive la baieti:

1. Barbatul care este un domn

Doamnele iubesc domnii. Se indragostesc cu usurinta de barbatii care adora slujirea femeilor, a persoanelor in varsta si a altora in general. Fiecarei fete ii place cand un tip se protejeaza de ea, cum ar fi atunci cand isi asuma responsabilitatea de a merge pe jos acasa. De asemenea, se simte speciala atunci cand un barbat ii deschide usa, tine umbrela pentru ea sau ii poarta lucrurile grele.

2. Responsabil

Toate femeile iubesc barbatii responsabili, care sunt soti. Bineinteles, se gandesc la viitorul lor, asa ca una dintre trasaturile de top pe care le cauta la un barbat este responsabilitatea. Acesta va asigura o viata sigura viitoarei familii. Cateva exemple de a fi responsabili sunt timpul la munca, bugetarea corecta si finalizarea sarcinilor inainte de termenele limita.

3. Muncitor

In afara de a fi responsabil, un barbat atragator este muncitor. Nu-i deranjeaza sa se trezeasca devreme doar pentru a incepe sa lucreze la timp si sa termine cat de mult poate. Este genul de tip care nu este ales cand vine vorba de locuri de munca, pentru ca intelege ca fiecare banut conteaza. De asemenea, este dispus sa aiba mai multe locuri de munca pentru a se asigura ca poate castiga suficient pentru el si familia sa.

4. Are o ambitie

Desigur, nu este suficient ca un tip sa fie muncitor. De asemenea, el trebuie sa aiba ambitia de a se imbunatati pe sine si starea vietii sale. Nu se multumeste sa lucreze din greu doar pentru a castiga suficient. Intelege ca poate face mai mult fara a se priva de odihna in toate zilele vietii sale. El investeste in viitorul sau urmand o diploma, vizand invatamantul superior si dobandind mai multe abilitati.

5. Orientat spre obiective

Nu este suficient ca un barbat sa fie un visator. El trebuie sa stabileasca obiective si sa faca planuri strategice cu privire la modul in care le poate atinge. Oricat de provocator ar fi, el nu va renunta pana nu va indeplini fiecare obiectiv. Pentru fete, un astfel de barbat cu hotarare si perseverenta este un viitor sot ideal. Arata ca poate fi suficient de harnic si responsabil pentru a-i oferi viitoarei sale familii o viata confortabila.

6. Concentrat

Modul in care un tip isi poate atinge scopul depinde de cat de concentrat este. Stie clar prioritatile sale. De asemenea, este cineva care nu se distrage usor. Isi fixeaza ochii asupra a ceea ce vrea sa realizeze. Acest om nu pierde timpul in ceea ce nu poate contribui la atingerea scopului sau. Stie sa spuna ,,nu” si ispitelor.

7. Umil

Mai mult, doamnele urasc barbatii mandri. Femeile nu sunt impresionate de baietii care tind sa se arate si sa actioneze arogant. Dimpotriva, ei iubesc oamenii umili. Umilinta il face pe un tip mai frumos in ochii multora. Un om umil nu se lauda cu realizarile, abilitatile, capacitatile si conexiunile sale. El doar lucreaza in tacere si isi lasa performanta sau rezultatele sa vorbeasca de la sine. De asemenea, nu ii place sa caute atentie pentru el insusi.

8. Orientat spre familie

Femeile iubesc si baietii orientati spre familie. Cand vad cum un om isi onoreaza si are grija de parintii sai sau isi trateaza cu dragoste fratii, ei isi dezvolta admiratia pentru tip. Pentru ca ei cred ca un astfel de barbat va fi intr-o buna zi un sot si un tata bun pentru propria sa familie. Toate femeile doresc sa aiba un viitor partener cu care sa isi construiasca o familie sigura pentru copiii lor.