Eram la un moment dat intr-un club la mare. Intr-o componenta de 3 fete, eu si inca un prieten.Acum, pot spune ca unii oameni isi scot o gramada din energie din cluburi. Si asta e valabil si pentru mine, in cele mai multe cazuri.Altfel mai greu sa imi explic cum la 4 dimineata ai chef sa faci misto de restu cand abia ai ajuns la mare.

Drept urmare o parte din fete se duc sa danseze. Eu am ramas cu cine ma interesa.Acum, faptul ca nu eram in cea mai buna forma de club, are exact 0 legaturi cu securitatea grupului, pe care o fac tot timpul.Si numai observ ca apar buluc 2 tipi pe una din prietenele cu care eram. Asta dupa ce mai refuzase pe unul.In situatii de genul asta aplic varianta clasica. Ma duc la ea si ii zic:- Hai ca ma apuc sa tai bonuri de ordine la tine ca vad ca nu se mai poate altfel.Am zambit si am plecat.

Cum timpul trecea, am mai aflat ca nu ii placea de nici unul. Si asta in mare pentru ca au inceput sa se certe intre ei. Oricum la cat de selectiva e nici nu e de mirare ca se plictisise de ei.

Da am inteles mesajul. Si am actionat in conformitate.La un moment dat stateam in brate cu tipa care ma interesa. Cealalta vine putin sa se planga ca nu o mai lasa aia 2 in pace. Si tot mai povestea ea diverse.Interesanta a fost atitudinea mea. Am luat-o si pe ea de mijloc. Si asa am ajuns sa tin 2 tipe de mijloc ( am zis situatia exacta si ca sa ma laud dar mai important sa se inteleaga restul ).Si vine un tip din cei 2 sa continue discutia. Apropo mie mi s-a parut destul de ok tipul … da pe de alta parte cum ma intereseaza sa agat femei … poate m-am inselat.Stiu ca m-am uitat la el cu privirea:- Tu ce crezi ca faci aici?!!!In momentul asta realizeaza ca mai e cineva in zona. Nu prea se astepta la obstacolul asta si cred ca ma si vazuse cu cealalta. Drept urmare era destul de increzator ca o sa o mute.Se uita putin la situatie si vine la mine si ma intreaba:- Tu unde esti?Intrebarea era evidenta cu sensul tu pe cine alegi aici sa stiu ce fac.Si evident ca am inteles ce trebuie: adica tu imi deranjezi prietena, vrei sa o iei din bratele mele in timp ce imi povesteste ceva si dupa te mai si legi de mine.NU te tine atat!- Aici.Si din corp i-am aratat unde eram.A ramas total debusolat.- Si in plus ai intrerupt o poveste!

Ce mi s-a mai povestit: ca a plecat in alta parte.

Si tot referitor la aceeasi situatie si in categoria “cum sa NU agati o tipa”.Am spus mai sus ca au venit buluc 2 pe prietena mea. Partea interesanta in acest context e ca au inceput sa se certe intre ei. Asta mi s-a povestit dupa. Pe scurt ceva de genu:- A ca esti un agarici.- Da si tu esti un fraier.

Acum, fiecare face ce vrea si se duce singur acasa aplicand sistemul favorit, oricare ar fi el. DAR, DAR …Vi se pare logic sa te duci la o tipa cu care vrei sa vorbesti si dupa cateva secunde sa vorbesti in contradictoriu cu un altul.Mi-e mi se pare “missing the point” total.

Si ca modalitate eleganta sa rezolvi asa ceva, personal i-as fi zis ei:- Hai ca te-am lasat cu tipu asta. Dupa ce te plicitiseste de moarte cu el, poate mai continuam discutia.