Aerial Yoga este un concept nou in Romania care prespune combinarea principiilor traditionale din yoga cu gimnastica acrobata, dans, exercitii de tip pilates sau care folosesc greutatea propriului corp.

Noutatea o reprezinta faptul ca majoritatea miscarilor sunt efectuate in aer, cu ajutorul unui hamac de yoga fabricat dintr-un material special care poate sustine o greutate de pana la 100 de kilograme.  Hamacul este suspendat de tavan, in doua puncte, ceea ce permite executarea miscarilor pe loc, in balant sau rotatie.

Aerial Yoga te ajuta sa imbunatatesti sistemul cardiovascular si tonusul muscular, creste mobilitatea articulatiilor si confera psihicului o stare generala de bine.

Poti sa te convingi singur de beneficiile unui astfel de antrenament participand la un concurs in urma caruia poti castiga un abonament cu 8 sedinte de Aerial Yoga oferit de StiriDeBine.ro in parteneriat cu Bodyexprim.

Tot ce trebuie sa faci este sa postezi intre 6 si 19 septembrie pe wall-ul paginii de Facebook al site-ului Stiridebine ce intelegi tu prin Aerial Yoga,iar noi vom selecta aleatoriu castigatorul dintre cei inscrisi pe 19 septembrie 2010.Poti uploada chiar si poze sau videoclipuri, in limita decentei.

StiriDeBine.ro isi rezerva dreptul de a sterge postarile care contin limbaj licentios si/sau fotografii si videoclipuri indecente.

Extragerea se va efectua pe data de 20 septembrie 2010, va fi inregistrata video si va putea fi urmarita integral pe site-ul StiriDeBine.ro.In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat in decurs de cinci zile, vom organiza o noua extragere.Premiul oferit nu include transportul pentru castigatorul care nu are domiciliul in Bucuresti. Voucherul pentru abonamentul de Yoga Aerial se ridica personal de la sediul redactiei.