Într-o lume plină de oportunități și în vremuri în care practic orice e posibil, să alegi un cadou cu ușurință, indiferent de ocazie sau de persoana destinatarului, ar trebui să fie ceva foarte ușor. Cu toate acestea, a găsi cadoul ideal nu presupune doar a-i oferi celui de lângă tine un obiect util și valoros din punct de vedere economic, ci înseamnă a-i da o altfel de valoare.

Dacă ești în căutarea unor idei de cadouri zi de nastere, sau orice altă ocazie, și dorești să oferi ceva special, alegerea potrivită ar putea fi ceva ce să te conecteze și prin care să-ți declari sentimentele persoanei căreia i-l oferi.

Cu toate că darul perfect nu există sub forma unor obiecte, din fericire există deja metode unice de a le personaliza, a le insufla emoțiile potrivite și prin care cei dragi pot primi mesajele noastre.

Așadar, fie alegi un colier de perle, un lantisor din aur cu pandantiv, niște cercei sau brățări elegante, ce poate fi mai frumos și original decât să însuflețești alegerea făcută cu mesajul potrivit?

Cum dai viață emoțiilor?

Te întrebi cum poți personaliza într-un mod inedit cadourile perfecte alese pentru cei dragi?

Anyoli știe să ofere emoții prin întreaga sa colecție de bijuterii atent create și prin tehnologia menită să ușureze modalitatea de a transmite acum mesaje mai personale și personalizate.

Ce trebuie să faci ca să atașezi colierului ales emoția potrivită sau brățării să-i dai viață cu un mesaj pozitiv?

Este cât se poate de simplu: alegi produsul dorit din e-shop, îl adaugi în coșul virtual de cumpărături și personalizezi achiziția prin simple click-uri, atașându-i bijuteriei formatul de mesaj dorit. Poți atașa o fotografie sau mai multe, un fișier audio cu un mesaj vocal, un fișier video cu o înregistrare a mesajului în formatul ales, dar poți atașa mesaje sub forma unui link care odată deschis să ducă spre mesajul tău, iar dacă vrei să oferi drept mesaj un document (pdf sau nu numai), poți face chiar și asta, extrem de simplu.

Doar imaginația ta este limita mesajelor personalizate, astfel că ține de tine ce-i transmiți persoanei iubite.

Cert este că tehnologia evoluează, iar achizițiile online sunt acum mult mai ușoare. Odată personalizat cadoul cu mesajul dorit, procesezi comanda și efectuezi plata online prin cardul tău bancar. Poți alege ca livrarea să se realizeze fie la tine, fie direct la adresa persoanei pentru care este destinat cadoul. De asemenea, chiar dacă timpul trece, mesajul atașat bijuteriei poate fi schimbat, modificat sau completat oricând.

Alege cadouri cu suflet, emoție și personalitate.