Comediile romantice sunt din ce in ce mai populare in intreaga lume. Acestea sunt nu doar foarte bune pentru starea noastra de spirit, dar ne si ajuta sa privim viata dintr-o perspectiva mai amuzanta si mai pozitiva. Asadar, avem toate motivele sa urmarim acest gen de filme. In continuare, iti vom arata care sunt cele mai bune comedii romantice din toate timpurile.

How to Marry a Millionaire (1953)

Daca nu ai vazut acest film pana acum, atunci cu siguranta trebuie sa il vizionezi cat mai repede posibil. Trei stele fermecătoare de film – Marilyn Monroe, Betty Grable, Lauren Bacall- sunt trei femei fermecătoare cu un obiectiv foarte evident. In căutarea de bani, modelele Schatze, Pola și Loco traiesc o adevarata aventura in drumul lor spre iubire. Daca esti in cautare de cele mai noi filme online, atunci acest film cu siguranta nu face parte din aceasta categorie. Chiar si asa, acest lucru nu inseamna ca nu este un film bun.

Boomerang (1992)

Eddie Murphy! Martin Lawrence! Eartha Kitt! Chris Rock! David Alan Grier! Toată lumea e acolo. Distribuția mare de caractere oferă o mulțime de momente amuzante, dar romantismul cade pe tânărul Berry. Filmul te va tine cu zambetul pe buze pe tot parcursul lui.

My Best Friend’s Wedding (1997)

Pur si simplu nu ai cum sa nu te indragostesti de acest film. Este absolut senzational, cu atat mai mult cu cat din distributie fac parte talentatele Cameron Diaz si Julia Roberts. Una dintre scenele memorabile din film este aceea cand Julia Roberts incearca sa o umileasca pe Cameron Diaz insistand ca aceasta sa faca karaoke. Filmul face parte din top filme netflix de vizionat o data in viata.

Hitch (2005)

’’Hitch’’ face de asemenea parte din categoria celor mai bune comedii romantice din toate timpurile. Filmul este epic si nu trebuie sa il ratezi, asta in cazul in care nu l-ai vazut pana acum. Personajul interpretat de faimosul Will Smith salveaza personajul interpretat de frumoasa si talentata Eva Mendes, acesta devenind astfel eroul ei.

27 Dresses (2008)

Lansat in 2008, filmul inca este unul foarte urmarit chiar si de cei care l-au mai vazut o data, de doua ori, sau de mai multe ori. Tradus ’’Intotdeauna domnisoara de onoare si niciodata mireasa’’, filmul a rezonat si inca rezoneaza cu foarte multe femei care se regasesc sub presiunea societatii si a familiei de a se casatori pana la o anumita varsta. Relațiile de sex feminin din acest film sunt la fel de importante ca si cele romantice. Rezonanța emoțională reală a acestui film provine din lucrurile aproape nefavorabile pe care atât Heigl (care o trădează pe sora ei) cat și James Marsden (care trădează pe Heigl) arata oamenilor ce inseamna sa iubesti si sa ierti totodata.

Una peste alta, daca vrei sa petreci o seara linistita impreuna cu iubitul sau o seara relaxanta cu intreaga familie, atunci unul dintre aceste filme este o alegere excelenta. Toate aceste comedii romantice iti vor oferi o stare de bine si te vor ajuta sa te deconectezi de la toate problemele si grijile cotidiene. Asadar, asigura-te ca ai popcornul pregatit pentru o seara excelenta alaturi de actorii tai preferati.