In 2020 trebuie sa va imbracati pentru a impresiona. In prezent, mai mult ca niciodata, articolele vestimentare reprezinta cartea de vizita a fiecarei persoane. Pentru femei, in 2020 rochiile de seara vin intr-o o gama larga de stiluri diferite, culori, tesaturi si lungimi diverse. Fie ca iti place sa fii in centrul atentiei sau ca iti place sa fii subtila si feminina, vei putea sa iti gasesti rochia de seara ideala.

Vestea buna este ca vei avea mereu nunti, evenimente in familie, absolviri si tot felul de petreceri. Vestile proaste? Va trebui sa petreci ceva timp alegand tinuta perfecta, ceea ce ar putea duce la un pic de stres. Daca aveti un eveniment important, asigurati-va ca cititi acest ghid vestimentar in ceea ce priveste cum sa alegeti rochii de seara potrivite pentru fiecare eveniment. Indrazniti sa aratati spectaculos si sa va simtiti ca o vedeta indiferent de ocazia la care participati.

Cele mai la moda rochii de seara din 2020

In ceea ce priveste culorile preferate, in acest an se poarta nuantele: alb-negru , burgundy , tonuri de roz , verde smarald si culorile pastelate. Nu uitati niciodata ca cel mai vital lucru este sa va simtiti confortabil, asa ca petreceti ceva timp hotarand ce anume va face sa va simtiti confortabil si in siguranta. 

1. Rochii de seara cu decolteu in V

O superba rochie de seara are un decolteu dublu in V si o fusta din tul, evazata. Cu un tul pur in bust si cu un fermoar ascuns in spate, aceasta rochie de seara, lunga, cu centura de paiete, iti ofera un aspect elegant, de vis, evidentiindu-va latura senzuala. 

2. Rochii de seara cu umerii lasati

Aceasta rochie de seara prezinta un decolteu plin, umerii fiind dezgoliti si o fusta lunga pana in podea, eventual cu un crepeu inalt a coapsei. Indiferent daca este pentru o nunta sau pentru vacanta, aceasta rochie va va face sa aratati ca si cum tocmai ati scapat dintr-un film romantic spaniol. Puteti alege intre visiniu, roz, alb, albastru bleumarin, albastru deschis, violet inchis si negru.

3. Rochii de seara maxi

Aceste modele de rochii de seara sunt delicate si te vor face sa te simti o printesa desprinsa dintr-un basm. Tul-ul ofera un efect usor, curgator, iar decoratiunile delicate de pe fusta sunt spectaculoase. Purtati aceasta rochie uimitoare pentru petreceri formale, cum ar fi cocktail-uri, nunti sau baluri. Ba mai mult, aceste rochii de seara sunt captusite pentru a le purta fara sutien. Puteti alege nuante precum: alb, gri si albastru prafuit.

4. Rochii de seara cu broderie eleganta

Aceste rochii de seara cu broderie uimitoare prezinta o fusta din tul si un decolteu clasic, rotund. Aceasta rochie este alegerea perfecta pentru femeile care cauta o optiune eleganta, dar sexy, dar care isi doresc sa pastreze misterul. Aceste rochii de seara sunt mai mult decat potrivite pentru o petrecere formala. Pentru aceste modele de rochii de seara se potrivesc nuantele precum: orhidee, visiniu, auriu, albastru prafuit, bleumarin si violet.

5. Rochii de seara cu paiete

Daca vrei sa iti evidentiezi formele senzuale, dar nu vrei sa arati prea mult, atunci rochiile de seara cu paiete sunt potrivite. Aceste rochii de seara sunt elegante si prezinta o fusta evazata, maneci bufante si un top cu paiete, intr-o singura rochie. Aceasta rochie uimitoare va contureaza cu adevarat formele sexy. Este o alegere perfecta pentru orice ocazie formala.

Rochii de seara – Alte sfaturi de urmarit

Culoarea este unul dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand alegi o rochie de seara. Culoarea va depinde de tonul pielii tale. Fetele cu pielea intunecata arata superb in culori pastelate si in tonuri de gri si alb. Daca pielea ta este foarte intunecata, atunci o rochie galbena te va face sa stralucesti. Pentru fetele cu pielea alba, culorile precum: albastru, roz, rosu, portocaliu si violet sunt nuante ideale.

Rochii de seara – silueta triunghi inversat 

Daca aveti umerii largi, trebuie sa ii echilibrati vizual cu o rochie de seara sexy, care creeaza iluzia de picioare alungite. Pentru a obtine acest efect, alegeti decolteuri in forma de V si rochii de seara lungi.  

Rochii de seara – silueta atletica

Daca umerii sau talia ta este aceeasi cu latimea umerilor, atunci subliniati-va curbele: alegeti topuri cu decolteu in V. Rochiile de seara potrivite pentru o astfel de silueta sunt modelele care vin parte peste parte sau rochiile conice.

Rochii de seara – silueta tip mar 

Daca forma corpului inferior este subtire si mijlocul tau are mai mult volum, atunci ar trebui sa-ti evidentiezi picioarele si umerii. Alege rochii de seara in stiluri florale.

Rochii de seara – silueta clepsidra

Nu-ti ascunde talia mica! Daca ai acest tip de silueta, alegeti rochii de seara parte peste parte si fuste creion. Aceste modele de rochii de seara va vor accentua atuurile acestei siluete de invidiat.