Lentilele de contact cu dioptrii reprezinta alternativa discreta la ochelari pentru corectarea vederii, in timp ce lentilele cosmetice au rol de accesoriu pentru cei care doresc sa fie prefect asortati tinutei sau ocaziei.

Pentru cei care au probleme de vedere, dar au in acelasi timp un stil de viata activ, lentilele de contact cu dioptrii sunt alegerea perfecta, pentru ca nu cad, nu se aburesc si nu se pot sparge, ca ochelarii. De asemenea, un alt plus este faptul ca vederea periferica nu este distorsionata.

Lentilele de contact de unica folosinta nu necesita intretinere, la finalul zilei acestea se pot arunca pur si simplu, si pot fi purtate temporar, alternativ cu ochelarii, chiar si de persoanele alergice.

O alta varianta de lentile de contact sunt cele cu port extins, care pot fi purtate si peste noapte sau mai multe zile la rand, sau chiar lentile ce pot fi purtate o luna intreaga, datorita noilor tehnologii ce faciliteaza trecerea oxigenului si prin urmare realizarea unor lentile “care respira”.

In afara de functia de corectare, lentilele de contact mai pot avea rol cosmetic, tinerii fiind foarte interesati de schimbarea infatisarii si asortarea culorilor si nuantelor. Totusi, lentilele cosmetice trebuie intotdeauna achizitionate de la surse profesionale si trebuie respectate recomandarile de utilizare si intretinere.

Stiri de bine si CIBA Vision te invita la un concurs in urma caruia poti castiga doua premii a doua cutii de lentile de contact de unica folosinta cu dioptrii Dailies AquaComfort Plus sau doua premii a cate o cutie de lentile cosmetice FreshLook ColorBlends, fara dioptrii.Trebuie doar sa raspunzi la intrebarea:”De ce iti doresti lentile de contact?”

Concursul se va desfasura in perioada 01 – 24 octombrie 2010, iar castigatorii vor fi anuntati prin e-mail. Pentru acordarea premiului este necesara inscrierea cu o adresa de e-mail valida. Extragerea se va efectua pe data de 25 octombrie 2010, va fi inregistrata video si va putea fi urmarita integral pe site-ul StiriDeBine.ro. In cazul in care castigatorii nu pot fi contactati, sau nu raspund la e-mail, in decurs de cinci zile, de la data anuntarii acestora, StiriDeBine.ro va organiza o noua extragere. Premiul se va ridica personal de la sediul redactiei.

StiriDeBine.ro isi rezerva dreptul de a sterge postarile care contin limbaj licentios si/sau fotografii si videoclipuri indecente. La postarea comentariului, participantii trebuie sa mentioneze daca isi doresc lentilele cu dioptrii sau cele cosmetice.