Femeile s-au hotarat ca nu mai sunt dispuse sa tolereze anumite diferente dintre barbati si femei si ca este timpul pentru o schimbare. Ele au simtit ca sexualitatea lor este reprimata si s-au gandit ca dezvaluirea acesteia este cheia pentru egalitate. Asa ca si-au aruncat sutienele si s-au predat bucuriilor sexului. Au muscat din libertatea pe care barbatii au considerat-o mereu ca fiind doar a lor, din dreptul la placere si sexualitate dezinhibata. In acest fel, fiecare femeie a devenit una emancipata.

Satisfactiile unei aventuri de-o noapte

O femeie emancipata vrea sa faca sex ca un barbat adevarat. Ce castiga prin asta? Ce inseamna pentru ea o aventura? Poate satisfactie sexuala, dar e discutabil. La ce altceva mai poate spera? Respect, respect de sine? Dragoste, sentimentul de fi iubita, de a fi dorita? Cat de permanente sunt aceste sentimente si ce impact au celelalte efecte secundare pe care alegem sa nu le vedem?

Femeia emancipata a decis ca poate face tot ceea ce barbatii fac, probabil fara sa se intrebe daca asta isi doreste cu adevarat. Ea vede ca barbatii sunt satisfacuti, asa ca le urmeaza exemplu. Femeia emancipata incearca sa ii copieze fara o reflectie critica. Si copiile rareori depasesc originalul. Deci sfarsesc intr-un nor de confuzie.

Aflata intre feminism, educatia traditionala (in majoritatea cazurilor) si poftele ei, femeia emancipata sfarseste in pat cu diversi straini care nu par a-i insenina zilele.

Agenda de intalniri a unei femei emancipate

O femeie, fie ea emancipata sau nu, nu e barbat. Jocul pe care il joaca uneori seamana cu o tragedie greaca. O femeie emancipata ramane femeie si se simte mai prost decat un barbat dupa o aventura de o noapte. Acest lucru a fost confirmat de un studiu condus de psihologul Campbell. Ea a descoperit ca 80% dintre barbati isi descriu experienta ca fiind una pozitiva. In cazul femeilor procentul se invarte in jurul a 50% si scade cu fiecare experienta ulterioara. Bineinteles, acestea sunt studii stiintifice. Nu sunt perfecte. Fiecare femeie stie ce e adevarat pentru ea.

Afla ce poti face sa ai mai multa incredere in tine cand faci sex!

Nu exista amanti, doar amante!

Din pacate insa, feminismul nu a eliberat femeile. Sentimentul de libertate este rareori prezent cand te trezesti a doua zi in patul unui barbat pe care nu stii nici cum il cheama. Sentimentul de a fi luata “pentru o plimbare” provoaca mai degraba confuzie – de ce nu sar si eu in sus de bucurie ca “am inscris”? Astfel de stari apar chiar si atunci cand nici macar nu ai avut intentia de a te implica fata de experienta traita cu o noapte inainte.

Cea mai mare iluzie este ca o femeie il poate considera pe barbatul cu care se intalneste doar amant. Nu te poti decat pacali ca nu esti intr-un fel sau altul atasata de el.

Revolutia femeilor emancipate

Nu e nimic in neregula sa ai aventuri si ne-am insela daca am trage concluzii generale ca nu exista nici o femeie emancipata care sa nu fie capabila sa faca sex fara sa se implice si sa fie si satisfacuta. Doar ca asemenea cazuri sunt rare.

Nu putem atribui diferente dintre femei si barbati doar hormonilor, creierului, evolutiei umane, revolutiei sexuale, feminismului sau mass-mediei. Combinatia tuturor acestora ne-a adus unde suntem astazi. Confirmarea diferentelor, a avantajelor si dezavantajelor lor si respectul pentru ele ne face sa fim mandri ca suntem femei sau barbati si astfel poate nu vom mai simti presiunea de a lupta unul impotriva celuilalt. Cel putin, nu in sfera sexualitatii.

Uneori este foarte important nu cu ce lupti, ci pentru ce lupti. Poate femeile emancipate ar trebui sa isi aleaga bataliile cu mai multa atentie.