Ti-ai gasit adevarata iubire? Stii ce simti sa fii indragostit? Iubire, cel mai bun sentiment din lume! Dragoste, foarte greu de gasit in aceste zile. Vorbesc despre cea reala care dureaza pentru totdeauna, unde emotiile sunt mai importante decat banii si aspectul. Ne-am indepartat atat de mult de dragostea traditionala. Ce este dragostea adevarata traditionala? Adevarata iubire este sanatoasa si frumoasa. Este nevoie de timp si de vointa pentru a trece printr-o perioada grea. Dragostea adevarata nu are gelozie sau furie. Iti amintesti vremea cand oamenii se indragosteau si aveau o relatie pentru totdeauna?

Unora le este usor sa se indragosteasca, iar altora nu atat de mult. In prezent, in timpul erei digitale, oamenii gasesc dragoste pe retelele de socializare si pe site-urile de intalniri. Ne mutam intr-o lume virtuala incet si supravietuirea unei relatii ideale sau gasirea uneia este foarte dificila aici. Relatiile isi pierd puterea la fel ca o baterie pentru smartphone. Desi, puteti incarca Smartphone, nu exista banci de energie pentru o relatie. Trist dar adevarat! Astazi, exista multi barbati si femei singure in cautarea iubirii. Consultati urmatoarele motive care va ajuta sa intelegeti de ce este atat de greu sa gasiti dragoste astazi.

Teama de angajament

Cel mai frecvent motiv pentru care este atat de greu sa gasesti dragoste astazi este teama de angajament. In zilele noastre intalnirile au devenit atat de confuze. Unele cupluri fug de angajament si altele isi doresc o eticheta oficiala in relatie. Unii oameni isi doresc un angajament rapid, in timp ce altii vor mult timp inainte de a intra in angajament. Teama de a pierde libertatea ii face pe oameni sa se indeparteze de angajament. Multi oameni cred ca angajamentul ii va lega pentru totdeauna in relatie, familie si copii.

Teama de o relatie esuata

Nu este nimic nou sa vezi oamenii din jurul nostru esuand intr-o relatie. Cu totii am auzit atatea povesti de la prietenii, familia, vecinul sau colegii nostri fiind victima unor inselaciuni intr-o relatie. Ca reactie, unii oameni isi pierd increderea intr-o relatie si unii s-ar putea simti nesiguri in legatura cu partenerii lor. Auzind atatea povesti despre despartiri, ne schimba punctele de vedere si gandurile despre o relatie. Drept urmare, ati inceput sa va intrebati. Daca trebuie sa ma confrunt cu asta? Sunt suficient de puternic pentru a face fata unei despartiri? Ce se intampla daca nu voi putea trece peste acea relatie? La sfarsit, s-ar putea sa pierzi convingerile in dragoste sau relatie.

Prioritatile

De atatea ori am auzit despre oameni care aleg cariera sau visele peste relatie. Uneori, un partener isi doreste un angajament, in timp ce altul isi doreste cariera si, prin urmare, ofera un alt exemplu de relatie esuata. O relatie necesita timp, bani si emotie reala. Stilul nostru de viata foarte ocupat si cercul de zi cu zi de la birou nu ne lasa aproape nici un timp sa cautam o relatie. Multi dintre noi chiar nu avem timp sa vedem membrii familiei in mod regulat. In astfel de vremuri este foarte greu sa afli timpul pentru a te indragosti. Unii oameni cred ca isi pot permite sa astepte mai degraba sa faca parte dintr-o relatie inainte de a face parte din relatia serioasa, iar unii gandesc invers.

Oamenii cauta dragostea adevarata in toate locurile gresite cu gandul, daca continua sa caute, o vor gasi. Imi plac povestile cuplurilor care au gasit dragoste atunci cand nu o cautau intr-un loc neasteptat. Chiar daca este dificil sa gasesti iubirea adevarata, exista intotdeauna o mica speranta pe care o vom face atunci cand vom fi gata. Uneori este nevoie sa ne riscam din nou si sa alegem sa iubim din nou.