Se apropie Paștele și știi cât de important este ca angajații tăi să primească cadoul potrivit din partea firmei în cadrul căreia muncesc zi de zi. Sărbătoarea aceasta importantă pe care românii o valorifică atât de mult merită să fie încununată de un gest frumos din partea ta pentru a le arăta oamenilor din compania ta că apreciezi eforturile pe care ei le depun. 

De ce anume trebuie să ții cont când alegem cadoul perfect de Paște pentru angajați? Află în cele ce urmează.

Alocă un buget

Oricât ne-am feri și ascunde, totul pleacă de la bani, Degeaba ne dorim să le oferim cadouri scumpe angajaților noștri dacă departamentul contabil și profitul trimestrial ne spune că trebuie să ne limităm. În plus, nu uita că urmează și alte ocazii, așa că păstrează ceva și pentru următorul cadou copii 1 iunie. Astfel, primul pas pe care îl faci, înainte de a începe să cauți oferte, este să stabilești în mod realist, cât poți aloca pentru fiecare angajat în parte. 

Vorbește cu angajații cheie

Angajații cheie sunt cei pe care îi place toată lumea. În acest mod, vei economisi  timp și vei afla informații valoroase din interior și despre dorințele și presupunerile oamenilor tăi. Fără să fie nevoie să discuți cu fiecare angajat în parte, dacă vorbești deschis cu un om influent din echipa ta, poți afla cam ce idei de cadou se vehiculează și ce nevoi comune există în rândul angajaților tăi. Poți chiar să aduci în discuție cadouri corporate Paste și să vezi care este reacția persoanei pe care ai ales-o. Astfel, vei reuși să iei pulsul și să capeți o direcție anume pentru decizia viitoare privind cadoul ideal de Paște.

Gândește-te la bucuria sărbătorii

Atunci când alegi cadoul, imaginează-ți energia benefică ce se va crea, momentele de bucurie și zâmbetele angajaților atunci când vor primi cadoul de la firmă. Având în vedere că îți cunoști oamenii și ai trecut deja prin cele două etape de mai sus, vei știi că ai ales cadoul perfect atunci când acest exercițiu de imaginație este natural și poți simți deja atmosfera de sărbătoare din firma ta din acea zi a oferirii acestei bucurii de Paște către oamenii tăi. Dacă te-ai simți fericit, ai găsit cadoul ideal de Paște pentru familia ta din mediul profesional. 

Așadar, dacă urmăm pașii de mai sus și reușim să îmbinăm eficient partea logică cu intuiția și emoționalul, vom găsi cu siguranță cea mai bună variantă de cadoul de Paște pe care o putem oferi angajaților noștri. Important este să fie în acord cu ce ne permitem și cu ce ne dorim să le transmitem – apreciere și recunoștință.