Nu este un sentiment distractiv de experimentat. Crezi ca ai gasit un barbat grozav si esti incantata sa-l prezinti ca iubit. Cu toate acestea, ceva nu se simte bine . Fie ca este vorba de un sentiment rau pe care il simti, de avertismente in comportamentul sau,  avertismente de la prieteni, iar tu esti permanent in alerta. Prietenul tau te foloseste? Daca crezi ca o face – indiferent daca e vorba de sex, bani, popularitate, orice altceva – este important sa ajungi la raspuns si sa-ti dai seama daca va fi iubitul tau mult mai mult timp in viata ta.

Daca simti ca iubitul te foloseste dar nu stii care sunt semnele, citeste mai jos

Gandeste-te cand vrea sa-si petreaca timpul cu tine

Vrea sa stea cu tine doar noaptea? Vrea vreodata sa-si petreaca timpul cu tine ? Poate ca intamplator are timp pentru tine doar atunci cand ai o invitatie la o petrecere misto. Incepe sa acorzi o atentie deosebita cand vrea sa te vada, pentru ca acest lucru poate spune multe despre intentiile sale. Nici nu stii cum se vede cu alte femei singure din Bucuresti si cu tine se vede doar cand are nevoie de ceva sau faci ceva interesant.

Ia in considerare unde vrea sa petreaca timp cu tine

Daca vrea doar sa fie in dormitor, acesta este un steag rosu imens. Daca nu vrea niciodata sa te ia in preajma prietenilor sai, dar ar prefera sa fie intotdeauna singur in casa lui, asta poate insemna ca nu este interesat sa te faca o parte publica si ,,oficiala” a vietii sale.

Noteaza o lista cu toate aceste semne de avertizare

Gandeste-te la detaliile fiecaruia. Ia in considerare lucruri precum frecventa cu care spune sau face ceva care te deranjeaza sau te ingrijoreaza. Realizarea unei liste este o modalitate excelenta de a-ti aduna gandurile si de a-ti exprima ingrijorarile care ar fi putut sa-ti creasca doar in cap pana acum. Este acesta un comportament repetat, sau ai o ranchiuna pentru ceva ce a facut odata, acum sase luni? In timp ce ar trebui sa fii atenta pentru tine si sa te mentii, exista si momente in care trebuie sa fii dispusa sa ierti si sa uiti daca ti se spune scuze.

Vorbeste cu prietenii si familia in care ai incredere

Uneori oamenii din jurul tau pot vedea lucruri pe care nu le poti vedea. Zvonurile, avertismentele si sfaturile oamenilor pot fi utile atunci cand te simti in conflict. Retine, totusi, ca doar tu si iubitul tau sunteti in relatie. Nu difuza rufele murdare ale relatiei voastre cu oricine si cu toti cei care vor asculta. Acest lucru poate crea mai multe probleme. Consulta numai persoane de incredere si bine intentionate.

Decide ce sa faci

Daca ai examinat situatia, ai vorbit cu persoane in care ai incredere si ai decis ca suspiciunea ta este o prostie, decide cum sa mergi mai departe. Poate ai cateva probleme de incredere pe care trebuie sa le abordezi pentru a te simti in siguranta in relatie. Daca esti sigura ca exista motive valabile pentru a fi nelinistita, atunci va trebui sa iti dai seama cum sa confrunti situatia cu iubitul tau. Daca, de exemplu, il prinzi ca scroleaza pe site-ul de matrimoniale si escorte, ca 2SEXY.RO, ar trebui sa te ingrijoreze faptul ca nu este interesat doar de tine. Site-ul de matrimoniale este pentru persoanele singure in cautarea dragostei, iar daca iubitul tau cauta alte femei in timp ce e cu tine, ar fi bine sa-i comunici ingrijorarea.

Nu-i mai oferi ceea ce crezi ca vrea

Cu alte cuvinte, gandeste-te de ce crezi ca te foloseste, si daca a scapat situatia de sub control. Apoi, observa reactia lui. Intr-o relatie sanatoasa, ar trebui sa existe mai multe lucruri care sa faca partenerul tau pentru tine ca sa te simti fericita si implinita. Daca relatia sufera foarte mult din cauza unei schimbari, aceasta ar putea fi o problema. Spune-i iubitului tau ca vrei sa te racoresti putin daca crezi ca te foloseste pentru sex sau alta afectiune fizica. Daca vrea doar sa stea in dormitor noaptea, spune-i ca preferi sa incepi sa iesi in timpul zilei. Cand initiaza intimitatea fizica, aminteste-i ca nu te intereseaza acum. Roaga-l sa-ti respecte limitele.