Trupa de dans Dance World este formata din 24 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 19 ani si a fost selectata sa participe la Festivalul GEF 2010 din San Remo. Pentru a strange fondurile necesare deplasarii, copiii vor urca pe scena Teatrului Masca Militari, duminica, de la ora 16.30.

Spectacolul “Un ideal” ii va ajuta pe copii sa stranga cei 3000 de euro din care isi vor plati mancarea si cazarea pe durata festivalului. Organizatorii au apelat la aceasta metoda deoarece nu toti membrii trupei beneficiaza de resursele materiale necesare, iar sa fie lasati in urma, in tara, nu era o varianta acceptabila. Transportul va fi asigurat de primarul general al Bucurestiului Sorin Oprescu, singurul sponsor al proiectului pana in acest moment.

Alaturi de Dance World, pe scena vor urca artistii Dorin Anastasiu, Eugen Cristea, Gabriel Ciocan, Teodor Badea si Alin Vaduva. Copiii vor prezenta, printre altele, cele trei dansuri calificate in competitia din Italia.

“Ne adresam unui public tanar, dar totusi matur. Copiii vor evolua pe muzica buna, solistii sunt artisti talentati, iar oamenii vor pleca acasa cu inimile deschise“, a declarat Alina Cimpoieru, coregraful spectacolului.

“Un ideal” ii va incanta pe spectatori cu un melanj de ritmuri, de la muzica tiganeasca la rock’n’roll. Biletele costa 25 de lei si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului Masca Militari sau trimitand un mail la [email protected]. Cei care doresc sa sustina cauza pot face donatii in contul deschis la BCR Giurgiu.

Dansatorii formati la scoala de dans Sport Club evolueaza impreuna de patru ani si au participat la numeroase emisiuni realizate de TVRM, precum si la o preselectie pentru emisiunea “Dansez pentru tine”. Dance World a mai pus in scena spectacole la Teatrul Masca si a asigurat in repetate randuri coregrafia pentru Festivalul Tineretii din Costinesti.