Perioada in care doua persoane saucunoscut este importanta. Infunctie de acea perioada, relatiase afla sub un anume semnzodiacal. Pentru a descoperi cezodie este relatia ta este nevoiesa stii cu aproximatie ziua incare ti-ai cunoscut partenerul sauai inceput o relatie cu acesta.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cuvinte cheie pentru relatia din zodia Berbec: putere, energie, pasiune. Formati o echipa care poate realiza orice isi propune. Va leaga o atractie sexuala puternica si aveti incredere unul in celalalt. Punctul vostru slab esteegoismul si faptul ca nu faceti compromisuri, lucru care va va afecta relatia pe termen lung.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cuvinte cheie pentru relatia dinzodia Taur: forta, realism,liniste.O relatie plina de senzualitate, orelatie in care aveti scopuri siinterese comune. Amandoi vreti saajungeti in functii cat maiinalte. Aveti grija cucheltuielile pentru ca avetitendinta de a deveni foartematerialisti.

Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Cuvinte cheie pentru relatia dinzodia Gemeni: neseriozitate,independenta, libertate.Relatia este una pozitiva,ancorata in realitate, in carepartenerii se bucura de tot ceeace le ofera viata, chiar daca estevorba de lucruri minore. Punctelevoastre slabe sunt vorbele preamulte si emotiile prea putine.

Rac: 21 iunie – 22 iulie

Cuvinte cheie pentru relatia dinzodia Rac: pasiune, romantism sisensibilitate.partenerii au o sensibilitatecrescuta, sunt atenti la detaliisi nu se feresc sa-si exprimegandurile. Sunteti un cuplu “decasa”, copiii fac parte dinplanurile voastre de viitor. Insanu uitati de viata sociala, carepoate fi grav afectata daca vapetreceti timpul izolati in casa.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cuvinte cheie pentru relatia dinzodia Leu: putere, forta,incapatanare.Relatia este una destul deegoista, partenerii au tendinta sase contrazica pe tot felul de temesau sa incerce sa demonstrezeanumite lucruri. Discutiile despresex tin pasiunea aprinsa intre voipentru o perioada lunga de timp.

Fecioara: 23 august – 22septembrie

Cuvinte cheie: creativitate, fortainterioara si organizare.Relatia este una destul desensibila, partenerii dau dovadade mult romantism si le place sapoarte conversatii lungi, abordandtot felul de subiecte. Trebuie sanu aveti asteptari peste masura dela partener in tot ceea ce faceel, pentru ca perfectiunea nuexista.

Balanta: 23 septembrie – 22octombrie

Cuvinte cheie pentru relatia dinzodia Balanta: nevoie de iubire,angajament, echilibruRelatia este una destul deechilibrata, partenerii au sarcinibine stabilite iar incredereareciproca este cheiaprosperitatii. Insa sunt prea multe discutii si prea putine actiuni…

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Cuvinte cheie pentru relatia din zodia Scorpion: putere, distractie, inventivitate.Relatia este ghidata de sentimente, partenerii adora sa flirteze sau sa puna in practica tot felul de jocuri sexuale, menite sa le condimenteze viata amoroasa. E bine ca voi nu aveti secrete, insa obsesia pentru control trebuie evitata neaparat.

Sagetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cuvinte cheie pentru relatia din zodia Sagetator: distractie, umor, libertate.Relatia este una dominata de putere si independenta. Partenerii se inteleg reciproc si doresc sa se implice in tot felul de activitati care sa le aduca numeroase castiguri materiale si financiare. In pat nu va veti plictisi niciodata pentru ca sunteti aventurosi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cuvinte cheie pentru relatia din zodia Capricorn: responsabilitate, gelozie, pasiune.Relatia este una pasionala, partenerii sunt destul de posesivi si imaturi cand vine vorba despre libertatea personala. Teama va sta in calea fericirii, asa ca trebuie sa invatati sa fiti mai increzatori unul in altul.

Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie

Cuvinte cheie pentru relatia din zodia Varsator: traditionalism, maturitate, libertate.Relatia este una matura, increderea si sinceritatea sunt elementele principale care ajuta la mentinerea echilibrului. Este o relatie inedita si experimentati mereu lucruri noi. Aveti grija ca prea multe experiente pot da senzatia ca nimic nu mai este normal.

Pesti: 19 februarie – 20 martie

Cuvinte cheie pentru relatia din zodia Pesti: copilarie, relativitate, renuntare.Relatia este una sensibila, dominata de intuitie, in care partenerii sunt obligati sa fie atenti chiar si la cele mai mici detalii. In ceea ce priveste sexul, va satisfaceti instinctiv unul altuia dorintele.