Serialul Las Vegas este o comedie-drama americana ce a rulat pe micile ecrane in perioada 2003-2008. Serialul a avut un oarecare succes si se baza pe viata unei echipe de oameni ce lucreaza la un hotel-cazino din Montecito, cu bune si cu rele. Problemele cu care acestia se confrunta sunt variate, iar comedia si actiunea surad la tot pasul. Seria are cinci sezoane si un total de 106 episoade.

Intregul serial se invarte in jurul personajului Ed Deline, un fost agent CIA care a trecut de la a fi managerul securitatii la presedintele operatiunilor clubului Montecito. Acesta este insarcinat cu toate operatiunile pe care clubul le desfasoara, asigurand paza. Un alt personaj principal al seriei este Danny McCoy, protejatul lui Ed de la inceputul seriei. Serialul este difuzat si in prezent pe diverse canale de televiziune din lume.

In serialul Las Vegas, Danny McCoy este personajul principal. El joaca rolul protejatului lui Ed in primele patru sezoane, tinand loc de fiu si prieten. Actorul Josh Duhamel reuseste cu succes sa interpreteze personajul. Povestea serialului incepe sa fie spusa prin ochii lui Danny, insa se renunta la acest concept dupa cateva episoade, desi el ramane personajul principal. Danny primeste mostenire de la tatal sau casa acestuia si afacerea sa de succes, insa el vinde casa pentru a-si cumpara un apartament. Danny este un fost soldat al Marinei Statelor Unite ale Americii si are cunostinte militare si paramilitare. El a fost chemat in Irak in timpul sezonului 1 si mai apoi este vazut ca si premiant al Stelei De Argint pentru ca si-a salvat batalionul in timpul unei misiuni. Desi Danny are parte de mai multe afaceri amoroase in serial, aleasa inimii lui este chiar fiica lui Ed, Delinda, cu care acesta are o relatie ce se tot intrerupe in timpul seriei.

Personajul de la care porneste intregul serial Las Vegas este insa Ed Deline. James Caan a luat rolul puternicului sef al securitatii clubului Montecito. El avanseaza in grad pe la jumatatea sezonului 1 si primeste datoria de a avea grija de tot ce se intampla in clubul din al carui consiliu de directori face parte. Ed este un tata si un sot devotat, fiind perceput ca un model de tata de catre celelalte personaje ale seriei. Danny il vede ca pe un tata si il respecta, insa Ed se poate comporta si ca un barbat puternic daca este nevoie. Violenta este numele sau mic, Ed recurgand la mijloace nu tocmai ortodoxe pentru a-si duce la capat planurile. Cum Ed a fost un agent operativ al CIA, trecutul si, mai ales, inamicii din trecut, il urmaresc si in viata de familie, dandu-i peste cap relatiile si viata.

Delinda Deline, interpretata de Molly Sims, este fiica lui Ed si managerul barurilor si tonetelor cu mancare din Montecito. Ea are o inteligenta peste medie si a absolvit o universitate de psihologie. Ea considera ca oamenii au o mare problema, si anume aceea ca sunt prea plictisitori. Ea are o relatie tumultuoasa cu Danny de-a lungul intregului serial.

In serialul Las Vegas au loc mai mereu scene de actiune si suspans, insa si scene de dragoste. Viata este vazuta dintr-un unghi diferit, iar personajele enunta anumite tipologii de „baieti buni” si „baieti rai”. Scenele picante nu lipsesc asa cum si comedia se afla la ea acasa. Din pacate insa, dupa cinci sezoane in care ratingurile de vizionare ale serialului in Statele Unite ale Americii au cazut, acesta a fost anulat. Abrupta incheiere a filmarilor a rezultat intr-un sfarsit deschis al serialului, nimeni asteptandu-se ca acesta sa treaca prin sfasietoarea anulare. Cu toate aceastea, serialul mai este difuzat si in prezent la anumite posturi de televiziune, si este distribuit si in afara granitelor Statelor Unite ale Americii.