Dacă faceți parte din categoria acelor cupluri care preferă să se surprindă în orice moment cu tot felul de gesturi romantice, atunci cu siguranță și cadourile tip experiență sunt pe placul vostru. Iar dacă nu ați încercat până acum să vă faceți cadouri experiențe în locul lucrurilor materiale, poate ar fi momentul unei schimbări în viața voastră. Iată câteva exemple de experiențe inedite pe care le poți oferi cadou oricând partenerului sau partenerei tale!

Zbor cu balonul cu aer cald

O experiență plină de romantism, dar și de adrenalină în același timp – un zbor cu balonul pentru amândoi, deasupra norilor. O experiență unică, care îți oferă un sentiment de libertate pe care nu l-ai mai simțit niciodată. Pentru câteva ore, veți lăsa în urmă grijile, problemele și gândurile pe care le aveți și vă veți bucura doar de priveliște și de emoțiile care pun stăpânire pe voi încă din momentul în care balonul începe să se ridice de la sol. Un zbor cu balonul cu aer cald poate fi o idee bună de cadou pentru o aniversare sau o altă ocazie importantă – poate vrei să îți ceri iubita de soție și o astfel de experiență pare perfectă pentru acest pas.  

Relaxare într-un centru SPA

Orice cuplu are nevoie de relaxare, iar o zi petrecută împreună la un centru SPA poate fi o experiență atât inedită, cât și utilă, mai ales în perioadele aglomerate. Dacă ești în căutare de idei cadouri de Paste pentru partener, poți opta pentru un astfel de răsfăț. O zi întreagă petrecută la bazin, într-un jacuzzi sau pe masa de masaj, așteptând ca fiecare mușchi al corpului să îți fie detensionat. O astfel de experiență este numai bună în perioada sărbătorilor – trebuie să îți reîncarci bateriile după atâtea vizite pe la rude și atâta mâncare bună savurată.

Cină misterioasă

Ieșirile periodice la cină ar trebui să facă parte din rutina unui cuplu, dar ce zici de o cină misterioasă, în care guști preparatele pregătite legat la ochi? Dacă erai în căutarea unei experiențe inedite pe care să o faci cadou partenerei/lui, tocmai ai găsit-o! Și ca să faci lucrurile și mai interesante, îți recomandăm să îți legi partenera/ul la ochi până ajungi la destinație. Poți să îi oferi mici indicii pe drum, însă te asigurăm că surpriza va fi una extraordinar de mare când va afla că urmează să cinați în doi, legați la ochi. 

Surprizele periodice și experiențele ajută la menținerea flăcării pasiunii în orice relație. Oferiți-vă cadouri fără nicio ocazie și bucurați-vă de astfel de experiențe care se transformă în amintiri pe viață!