Atunci cand vine vorba de sex, foarte multi barbati si femei ignora zona anala in timpul intimitatii, nestiind ca daca aceasta zona este corect stimulata poate oferi o placere imensa. Asadar, este momentul sa renunti la gandurile negative pe care le ai in ceea ce priveste explorarea anala si sa incerci ceva nou in dormitor.

Despre sexul anal

In cazul in care ti-ai folosit degetele pentru a-ti explora zona anala, atunci acum este momentul sa treci la nivelul urmator. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, ar trebui sa apelezi la jucariile erotice pentru anus sau chiar sa incerci sexul anal. Vorbeste deschis cu partenerul tau despre acest lucru si cadeti de comun acord asupra a ceea ce este de facut. Iar atunci cand va hotarati sa mergeti la cumparaturi, va recomandam SexyShop.ro.

Alege prima ta jucarie anala

Sex shop-urile sunt pline de jucarii sexuale de tot felul, inclusiv de cele destinate anusului. Acestea se incadreaza in trei categorii. Dopurile anale sunt recomandate incepatorilor. Ele sunt special create pentru a fi introduse in anus. Dopurile anale sunt excelente pentru incepatori si pot fi utilizate atat de femei cat si de barbati. Sunt destul de accesibile financiar, foarte simplu de utilizat, si sporesc semnificativ placerea in timpul sexului.

Totodata, mai exista si o gama larga de modele vibrator in dimensiuni dintre cele mai variate. Insa, la fel ca orice alta jucarie sexuala, daca nu ai mai incercat asa ceva inainte, este recomandat sa optezi pentru ceva cat mai simplu si de dimensiune mica. Margelele sau bilele anale se aseamana cu un colier cu perle, si au fost special concepute pentru a fi introduse in rect si retrase usor pentru placere maxima. Marimea acestora difera, si ar trebui ca la inceput sa alegi niste bile anale de dimensiuni ceva mai mici.

Este important de stiut ca unele femei folosesc bile kegel atat anal cat si vaginal. Nu ar trebui sa faci asta niciodata decat dupa ce ai curatat si dezinfectat foarte bine bilele. Din gama de jucarii pentru adulti mai fac parte si dildo-urile, care sunt, in general, folosite cu hamuri pentru stimulare. Daca esti incepatoare, alege un dildo mic pentru un plus de placere, dar neaparat sa optezi pentru cele realistice care sunt excelente pentru masturbarea anala sau vaginala.

Ce alte caracteristici mai conteaza atunci cand alegi o jucarie anala?

Mai exista anumite aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare in momentul in care te-ai decis sa cumperi o jucarie anala. In primul rand, aceasta trebuie sa fie confectionata din materiale sigure pentru sanatatea ta. Iti recomandam produse din silicon sau otel inoxidabil. De asemenea, baza ar trebui sa fie cat mai larga. 

Sfincterele anale sunt destul de puternice si astfel pot impinge jucaria in interiorul anusului, ceea ce nu este de dorit. Asadar, asigura-te ca jucaria ta are o baza cat mai larga, adica este mult mai mare la capat decat la varf. Mai este important de stiut si faptul ca aceasta jucarie ar trebui sa fie una subtire daca explorezi zona anala pentru prima data. Mai tarziu, poti opta si pentru altele mai groase fara nici un fel de probleme.

Ai grija de igiena zonei anale

Inainte de a incerca sa explorezi anusul, este foarte important sa te asiguri ca zona este foarte curata. Materiile fecale ies pe acolo, ceea ce inseamna ca uneori sexul anal poate fi…murdar. Ei bine, adevarul este ca anusul si rectul sunt mult mai curate decat crezi, si asta pentru ca materiile fecale nu stau chiar la intrare in anus. Pentru a te curata foarte bine, este recomandat sa folosesti un irigator anal.