Tuturor ne place sa facem lucruri diferite. De la fotografie si blogging la gatit si coaching – exista o multime de hobby-uri care va pot ajuta sa va canalizati creativitatea. Cu toate acestea, in rutina de compensare a facturilor si de plata a datoriilor, de multe ori ajungeti sa ignorati ceea ce va pasioneaza. Ce se intampla daca ar exista o modalitate de a transforma hobby-ul dvs. preferat intr-o metoda de venit profitabila ?

Blogging

Exista un subiect care va pasioneaza in mod deosebit? Poate fi afaceri, finante, politica, sanatate, fitness, divertisment, gatit, IT sau aproape orice categorie va puteti gandi. Porniti-va propriul blog si deveniti membru al grupurilor in crestere de experti in stil personal care populeaza internetul.

Puteti configura un site web simplu prin WordPress, unde majoritatea sabloanelor de blog sunt gratuite, apoi va puteti construi blogul in timp. In cele din urma, veti obtine un flux constant de vizitatori si destul de curand posibilitatea de a adauga aranjamente publicitare, precum si oferte afiliate.

Faceti sondaje online

Stiati ca puteti fi platit pentru a face sondaje online ? Chiar din confortul canapelei dvs., puteti castiga bani doar navigand pe web. Mai multe dintre aceste site-uri au si mai multe modalitati de a castiga bani.

Fotografie

Fotografia este o distractie care face parte din hobby si partial lucrari de arta. Daca fotografiile pe care le faceti graviteaza mai mult spre arta, este cu totul posibil sa puteti castiga niste bani cu acest hobby.

Exista mai multe moduri de a genera bani din fotografie. O serie de site-uri importante precum Flickr si Shutterstock ofera fotografii utilizatorilor de pe web. Puteti castiga niste bani configurand un cont pe aceste site-uri si adaugand fotografiile dvs. pentru a le vinde potentialilor clienti.

Content writer

Scrisul are tot felul de posibilitati. Puteti face acest lucru ca independent, raspunzand la anunturile de pe Craigslist, sau va puteti inscrie la site-uri precum Fiverr.com sau PeoplePerHour.com unde va puteti oferi serviciile pentru licitatie deschisa.

Design grafic

Daca te pricepi la designul grafic, aceasta este o nisa pe care o poti umple. Raspundeti la anunturi de pe diverse site-uri si chiar luati in considerare crearea propriului site web, explicand ce puteti face si oferind mostre de munca.

Crearea si / sau editarea videoclipurilor

Daca petreceti mult timp pe YouTube, Daily Motion, Vimeo sau alte site-uri video care apar, puteti aprecia ca exista o piata in crestere pentru videoclipuri.

Multe companii le considera acum o necesitate de a-si promova produsele si serviciile, atat pe site-urile lor web, cat si pe site-urile video.

Tamplarie

Probabil ca sunt si mai putini dulgheri in aceste zile decat oamenii care repara calculatoare. Sigur, exista o multime de oameni care lucreaza in industria constructiilor care se numesc dulgheri, dar nu despre asta vorbim aici.

Mecanica auto

Ati observat cat de scump este repararea unei masini, chiar si pentru o reparatie relativ simpla? Multi alti oameni observa si acest lucru. Daca aveti abilitati de reparatii auto, este posibil sa va puteti elibera mecanicul din curtea interioara, pentru unele lucrari secundare cu plata.

Daca aveti obiceiul de a lucra la propria masina, dar aveti si abilitatile si instrumentele disponibile pentru a face anumite reparatii pentru prieteni, membri ai familiei, vecini si colegi, s-ar putea sa va gasiti in cele din urma obtinand o multime de afaceri repetate doar din recomandari.

Fitness

Daca sunteti un amator de fitness, dar ati facut-o intotdeauna, este strict din motive personale, este posibil sa puteti incepe sa castigati bani. Poate ca cel mai bun mod este sa devii un antrenor personal. Gym-urile din toata tara au antrenori personali si, din moment ce cifra de afaceri este mare, de obicei cauta inca cateva.

Muzica – Predare si indrumare

Muzica este unul dintre acele hobby-uri care se preteaza foarte bine la indrumare. Ganditi-va la oamenii pe care ii cunoasteti care vor angaja serviciile profesorilor si tutorilor pentru lectii de pian, lectii de chitara, lectii de tobe, lectii de vioara sau oricare dintre sutele de alte instrumente disponibile.

Retele sociale

Iti petreci mult timp pe retelele sociale – si daca retelele sociale sunt elementul tau natural – s-ar putea sa reusesti foarte bine sa transformi acel hobby intr-un producator de bani. Retelele sociale au inceput in primul rand ca o jucarie cibernetica, intreprinderile recunosc din ce in ce mai mult valoarea ei ca mijloc de promovare a produselor si serviciilor lor.

Corectarea si editarea

Ati vazut unele dintre zecile de mii de site-uri web si bloguri care se gasesc pe web? Aproape fiecare dintre ei are nevoie de cineva care sa se ocupe de corectura si editare. Daca este ceva la care te pricepi, fie datorita experientei anterioare, fie pentru ca iti place pur si simplu sa faci, exista o piata imensa acolo.

Coaching

Am vorbit deja despre a fi arbitru si poti depune acelasi efort si sportului de antrenor. Exista o multime de oportunitati disponibile in ligile de agrement locale.

De fapt, majoritatea acestor ligi au un deficit permanent de antrenori. Si daca aveti abilitati sau medii in mai multe sporturi, puteti ramane ocupat pe tot parcursul anului.