Zilele noastre de nastere au o mare putere si influenta asupra vietii noastre. Multe tipuri diferite de Horoscop, inclusiv cel occidental si chinezesc, folosesc zilele de nastere pentru a ne ajuta sa ne formam o mai buna viziune asupra propriei persoane si sa prezicem viitorul. Exista un alt tip de arta divina care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine si sa ne ghideze in viata, se numeste Numerologie si este asociata cu majoritatea formelor de prezicere a destinului. 

Numerologia se bazeaza pe data nasterii individului si pe numele persoanelor in unele cazuri pentru a debloca secretele vietii. Cateva numere majore provin din ziua de nastere a unei persoane in numerologie. Cel mai important numar este dat de data nasterii, care variaza de la 1 la 9 si iti dezvaluie adevaratul sine. Apoi sunt numerele principale 11 si 22 sau uneori 33.

In sfarsit, data de nastere ajuta la completarea informatiilor derivate din numarul care te ghideaza in viata. In ceea ce priveste Numerologia, aceasta este o forma de prezicere care se coreleaza cu horoscopul si tarotul, fapt pentru care se regasesc mai multe info pe edestin.ro. Fiecare zi are caracteristici specifice si sunt urmatoarele:

Horoscop si numeroloigie – prima zi a lunii

Faptul ca te-ai nascut in prima zi a unei luni inseamna in horoscop si numerologie ca s-ar putea sa ai mai multe calitati de lider decat crezi. Cifra 1 inseamna energie si iti ofera incredere in sine si creativitate. Inseamna, de asemenea, ca esti o persoana rationala care nu se lasa ghidat de sentimente prea usor.

Horoscop si numeroloigie – a doua zi a lunii

Persoanele care s-au nascut in a doua zi a lunii indica in horoscop si numerologie sensibilitate si emotie. De asemenea, aceasta cifra semnaleaza ca esti social si esti tipul de persoana care nu are probleme sa-si faca prieteni. Desi esti afectiv si intelegator, esti predispus si la stari sufletesti deprimante. Adesea oamenii te dezamagesc din cauza faptului ca lasi cateodata prea mult garda jos.

Horoscop si numeroloigie – a 3-a zi a lunii

Numarul 3 simbolizeaza in horoscop si numerologie energie si vitalitate. Esti energic si vorbaret. Cu atata energie, aveti adesea valori maxime si valori minime, fiind mai mult o persoana a extremelor.

Horoscop si numeroloigie – a 4-a zi a lunii

Cifra 4 indica faptul ca esti o persoana responsabila si ca mizezi pe autodisciplina. Esti o persoana sincera si muncitoare. Persoanele nascute in data de 4 a lunii pot fi incapatanate si au adesea dificultati in exprimarea emotiilor.

Horoscop si numeroloigie – a 5-a zi a lunii

Persoanele nascute in data de 5 a lunii sunt nelinistite, nonconformiste si iubesc aventura. Sunt versatili, progresivi si talentati. Numarul 5 semnaleaza si faptul ca aceste persoane au minti analitice. Datorita naturii lor infidele, cei nascuti pe data de 5 nu au intotdeauna inclinatia pentru asumarea responsabilitatilor.

Horoscop si numeroloigie – a 6-a zi a lunii

Cei nascuti pe data de 6, conform informatiilor de pe edestin.ro in horoscop si numerologie sunt persoane deschise, care ofera cu usurinta ajutorul si sunt oneste. Le pasa profund de prieteni si familie. Numarul 6 este asociat in general cu responsabilitatea si empatia.

Horoscop si numeroloigie – a 7-a zi a lunii

Persoanele nascute pe data de 7 sunt perfectioniste si adesea au ganduri profunde. Au energii psihice puternice si o intuitie buna. Cei nascuti in data de 7 le place sa fie propriul lor sef si se razvratesc adesea impotriva autoritatilor.

Horoscop si numeroloigie – a 8-a zi a lunii

Oamenii nascuti pe data de 8 sunt persoane care au succes in afaceri. Au dorinte puternice de a controla si exceleaza in problemele legate de bani. De asemenea, cei nascuti pe data de 8 ani idealisti si isi dedica deseori talentele doar unor anumite cauze.

Horoscop si numeroloigie – a 9-a zi a lunii

Persoanle nascute pe data de 9 a lunii, conform detaliilor din horoscop si numerologie sunt persoane foarte empatice. Sunt persoane inzestrate cu o minte deschisa si sunt sensibile la nevoile altora. Din moment ce sentimentele lor sunt profunde, ele sunt adesea in centrul unor drame. Cei nascuti pe data de 9 sunt oameni care dau multe, fara a astepta nimic in schimb.

Horoscop si numeroloigie – a 10-a zi a lunii

Oamenii nascuti pe data de 10 sunt independente si au aspiratii inalte. Detin calitati bune de conducere. Isi folosesc energiile creative si privesc adesea imaginea in ansamblu, conform info edestin.ro din horoscop si numerologie.

Horoscop si numeroloigie – a 11-a zi a lunii

Persoanele nascute pe data de 11 sunt idealiste si visatoare. Au o mare energie spirituala si sunt ancorate in problemele de detaliu ale lumii. Desi au simturi acute, sunt persoane temperamentale.

Horoscop si numeroloigie – a 12-a zi a lunii

Persoanele nascute pe data de 12 sunt adesea artisti innascuti. Sunt persoane expresive si fac impresii bune inca de la primele intalniri. Sunt elocventi si exceleaza in cantat, scris si vorbit.

Horoscop si numeroloigie – a 13-a zi a lunii

Cei nascuti pe data de 13 a lunii sunt organizati si buni manageri. Cu toate acestea, pot fi dominatori ca sefi. Sunt firi practice si concentrate pe detalii minutioase. Nevoia lor de precizie este uneori prea mare pentru alte persoane.

Horoscop si numeroloigie – a 14-a zi a lunii

Cei nascuti pe data de 14, conform horoscop si numerologie edestin.ro sunt buni la prezentarea ideilor. Au minti ascutite si sunt inteligenti nativi. Ei au aceeasi energie ca si cei nascuti pe data de 5 si se plictisesc usor de rutina.

Horoscop si numeroloigie – a 15-a zi a lunii

Oamenii nascuti pe data de 15 se concentreaza mult pe familie si sunt de multe ori profesori sau parinti excelenti. Desi sunt generosi, sunt, de asemenea, incapatanati si inflexibili.

Horoscop si numeroloigie – a 16-a zi a lunii

Cei nascuti pe data de 16 sunt persoane solitare carora le place sa lucreze singure. Isi pun in valoare independenta si sunt persoane introspective. Din aceasta cauza, cei nascuti pe data de 16 a lunii au probleme in intretinerea relatiilor.

Horoscop si numeroloigie – a 17-a zi a lunii

Deoarece 17 este , de obicei, o zi buna pentru afaceri, oamenii nascuti pe data de 17 au situatii financiare bune. Aceste persoane sunt adesea intreprinzatori in afaceri. Sunt oameni dificili si adesea au probleme in a oferi si a primi afectiune.

Horoscop si numeroloigie – a 18-a zi a lunii

Cei nascuti pe data de 18 a lunii sunt indivizi filantropi care functioneaza bine in grupuri. Sunt persoane empatice si adesea ii inspira pe alti oameni prin creativitatea lor.

Horoscop si numeroloigie – a 19-a zi a lunii

Desi cei nascuti pe data de 19 se bucura de independenta, calea lor catre atingerea independentei este plina de obstacole. Sunt oameni neconventionali carora nu le place sa urmeze alte persoane sau alte idei de grup.

Horoscop si numeroloigie – a 20-a zi a lunii

Oamenii nascuti in a 20-a zi a lunii sunt sociale si intuitive. Desi se bucura de situatii sociale, deseori sunt anxiosi in grupuri mari. 

Horoscop si numeroloigie – a 21-a zi a lunii

Persoanele nascute in a 21-a zi a lunii sunt energice si nu au probleme mari de sanatate. Sunt persoane creative, dar le lipseste concentrarea. In ciuda faptului ca isi pierd usor atentia si concentrarea, aceste persoane gandesc logic si rational. 

Horoscop si numeroloigie – a 22-a zi a lunii

Acestea sunt persoane muncitoare care nu au probleme in a duce la bun sfarsit proiecte mari. Ei folosesc orice mijloace necesare pentru a-si indeplini sarcinile. Sunt persoane intuitive, dar conform horoscop si numerologie, aceste persoane sunt si foarte temperamentale.

Horoscop si numeroloigie – a 23-a zi a lunii

Oamenii nascuti pe data de 23 au o dragoste aparte fata de calatorii. Sunt oameni simpli, carora le place sa-si faca prieteni noi pe care ii pot lua cu ei in intreaga lume. Se bucura de experiente noi si de multe ori se plictisesc de rutina.

Horoscop si numeroloigie – a 24-a zi a lunii

Cei nascuti pe data 24 sunt oameni responsabili si de ajutor. Adesea se gasesc prinsi in mijlocul conflictelor si actioneaza ca mediatori. Le place sa dea si sa primeasca afectiune.

Horoscop si numeroloigie – a 25-a zi a lunii

Persoanele nascute pe data de 25 au aceeasi energie ca si cei nascuti pe data de 7 a lunii. Au minti analitice si sunt interesati de chestiuni stiintifice si complexe. Cei nascuti in data de 25 sunt persoane independente si introspective.

Horoscop si numeroloigie – a 26-a zi a lunii

Persoanele nascute in data de 26 lucreaza bine cu altii pentru a reusi in afaceri. Sunt oameni eficienti, cu abilitati manageriale bune. Oamenii nascuti pe data de 26 sunt constiinciosi si responsabili in tot ceea ce fac.

Horoscop si numeroloigie – a 27-a zi a lunii

Aceste persoane sunt ogeneroase, au o minte deschisa si sunt toleranti. Sunt oameni amabili care stiu ca trebuie sa fii bun pentru a-i convinge pe ceilalti sa faca ceva.

Horoscop si numeroloigie – a 28-a zi a lunii

Cei nascuti pe data de 28 au aceeasi energie ca cei nascuti pe data de 1 si au aceleasi calitati de conducere. Sunt muncitori, harnici si nu vor inceta sa lucreze decat atunci cand sarcina este finalizata. Sunt sensibili, dar isi mentin blocate emotiile.

Horoscop si numeroloigie – a 29-a zi a lunii

Oamenii nascuti pe data de 29 sunt foarte constienti de sine si sunt sensibili la lumea din jurul lor. Desi sunt mari visatori, de multe ori nu reusesc sa actioneze conform ideilor lor.

Horoscop si numeroloigie – a 30-a zi a lunii

Fiind o persoana sincera este cheia fericirii pentru persoanele nascute pe data de 30. Sunt oameni dramatici care exceleaza in artele spectacolului. Cei nascuti pe data de 30 sunt opiniati si cred adesea ca au intotdeauna dreptate.

Horoscop si numeroloigie – a 31-a zi a lunii

Persoanele nascute pe data de 31 au abilitati excelente de organizare, sunt de incredere si muncesc mult. Sunt persoane foarte puternice si au tenacitatea pentru a indeplini multe obiective, indiferent de dificultate. Le place sa calatoreasca si sa fie alaturi de alti oameni, conform informatiilor din horoscop si numerologie, aspecte despre care se regasesc mai multe info pe edestin.ro.